Žárovka Recenze Ecolite LED žárovka E27 20W 230V 2000lm 2700K

Recenze Ecolite LED žárovka E27 20W 230V 2000lm 2700K

Tato LED žárovka od značky Ecolite disponuje paticí E27 a příkonem 20 W. Hodnota světelného toku činí 2000 lm. Vyzařuje teplé bílé světlo, které odpovídá teplotě chromatičnosti 2700 K. Spadá do energetické třídy E.

Registrovaný uživatel11. září 2022

není uvedena u zboží zda je malý nebo velký závit což mi zkomplikovalo mé objednání tudíž 3 ks jsou nadbytečné tj.že mohu použít pouze zbylé 3 ks.Potřebovala jsem 3ks s malým závitem.Po tel.kontaktu s Vaší pracovnicí mi zdělila,že jsou závity těžce znatelné dle obrázku a tudíž jsou všechny stejné.S pozdravem Kvaková-Ostrava.

Registrovaný uživatel3. března 2022

Svítí

Registrovaný uživatel27. února 2022

hodně světla za málo peněz, hodně teplý žlutavý odstín přirozené žárovky vhodný na večerní osvětlení před spaním

někdo má rád bílé denní světlo a táto žárovka je teplejší Je o něco větší než běžná žárovka

Registrovaný uživatel12. února 2022

hodně světla za málo peněz :-)

sklenění část žárovky by mohla být větší

doporučujo

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

rychlá dodávka, cena

Registrovaný uživatel19. února 2021

svítí dobře

Jen škoda, že je díky svému tvaru spíše směrová, mám ji namontovanou na stropě šikmo a je to poznat.