Žárovka Recenze Ecolite LED žárovka E14 6,5W 230V 650lm 4200K

Recenze Ecolite LED žárovka E14 6,5W 230V 650lm 4200K

Tato LED žárovka od značky Ecolite disponuje paticí E14 a příkonem 6,5 W. Hodnota světelného toku činí 650 lm. Vyzařuje přirozené bílé světlo, které odpovídá teplotě chromatičnosti 4200 K. Žárovka spadá do energetické třídy F.

Registrovaný uživatel31. května 2022

Úspora energie

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

v kamennych obchodech jinych firem jsem tento typ nenasel. Jedna se mi hlavne o svitivost a svetelny tok 650lm (Světelný tok 585 lm) Hlavne to hodne sviti Produkt pouzivam kazdy den nekolik hodin 3ks. Zbytek 9 ks je v zaloze az ty tri prestanou svitit.

Asi je tam chyba. Na krabicce je uvedeno 60W a na viku stejne krabicky 50W objednaval jsem tuto zarovku: Žárovka Ecolite E14/6,5W LED R50, 4200K, 650lm, reflektorová. Zadate hodnoíceni: ECOLITE E14/5W LED SMD 24x. ??? Vase nabidka uvadi tyto dva typy: 1. 2.

Registrovaný uživatel7. dubna 2022

Zarovka neprisla

Registrovaný uživatel21. března 2022

dodávka rychle došlo bez poškození normálně nejsou běžně k dostání používám je průběžně, mám je v osvětlení místností a chodeb

nedostatky jsem nezjistil koupil jsemprúhledné a všude mám matné(mléčné)

Registrovaný uživatel9. února 2022

4200K je příjemné světlo..

To, že má vydržet 30 000 hod. je nesmysl. Při 4hod denně by měla vydržet 20roků. A vydržela sotva 5roků.. Ve svítidle mám 3 ks a během týdne postupně odešli všechny.. Ale to je asi u všeho..

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Velmi intenzivní a realtivně jemné světlo

Registrovaný uživatel2. září 2021

Životnost zatím nelze posoudit, ale svítí skvěle

Registrovaný uživatel31. května 2021

Vynikající s velikou svítivosti..a malou spotřebou elektřiny....zatím nejlepší co jsme měli

Příště koupím zase

Registrovaný uživatel23. března 2021

předpoklad, úspornost, výdrž,

i když jsem věděl za kolik kupuji, konečná cena by jistě mohla být nižší,

Registrovaný uživatel10. března 2021

Jasné světlo, velká spokojenost