Recenze EcoEgg Prací vajíčko na 70 praní vůně bez vůně

Recenze EcoEgg Prací vajíčko na 70 praní vůně bez vůně

Prací vajíčko EcoEgg je inovativní bioaktivní ekologický produkt určený na dlouhodobé praní bílého i barevného prádla. Jeho jedinečné postavení spočívá v kompletní náhradě chemického pracího prostředku. Nepotřebujete žádný prací prášek, gel nebo tablety. Stačí jen vložit vajíčko do bubnu pračky.

Tonda Horák9. ledna 2024

Prádlo krásně voní.

Registrovaný uživatel30. března 2023

Prádlo je měkké,oceňuji praní i jako alergik.Líbí se mi úspora plastů a jednoduchá manipulace.Úspora prostoru-vajíčko je malé.

Registrovaný uživatel13. února 2023

Registrovaný uživatel2. února 2023

Pradlo je dobre vyprane a mekke. Super varianta eko prani, navic ekonomicka.

Registrovaný uživatel22. července 2022

Kupovala jsem si pro zajímavost a vyzkoušení. Doposud jsem s vajíčkem prala 10 krát různé prádlo na 30, 40 a 60 st. Výsledek srovnatelný s pracím práškem, ale bez zamoření vody. Pro mne je to milé překvapení, jak dobře funguje a jsem s pracím vajíčkem spokojena.

Registrovaný uživatel21. června 2022

Bez zbytečné chemie, vhodné i pro exematiky, pěkný design. Pere poměrně dobře, minimálně srovnatelně s ostatními přírodními pracími prášky .

Registrovaný uživatel19. června 2022

Super na všechny druhy prádla, nejvíc na tmavé, nenechává fleky od prášku, moc děkuji

Registrovaný uživatel17. června 2022

Není potřeba mít jiný prací prostředek Šetření životního prostředí Pro alergiky a citlivé osoby co nesmí vůně ideální.

Nevypere tak dobře bílé prádlo Hluk z pračky Vůbec žádná vůně z prádla, ani pocit, že je vyprané.

Moc jo nepoužívám, ale dám tomu ještě šanci u barevného prádla. Je potřeba změnit návyk a případně vůni dodat jiným způsobem.

Registrovaný uživatel8. května 2022

Vždy jsem byla velmi spokojená, kupují spoustu věcí ta vajíčka jsem moc nevychytala, tak jindy no

Asi jsem mela vybrat vajíčko s lepší vuni, ale moje chyba

Určitě budu kupovat dal můj oblíbený eshop

Registrovaný uživatel21. března 2022

rychlé, šetří čas - vložím do pračky a peru

nenapadá mě žádný

pere dobře

Registrovaný uživatel7. března 2022

Pohodlné praní - spokojenost a dobrý pocit z přístupu k ekologii. Používám na praní běžně nošeného oblečení.

Netroufnu si prát hodně špinavé prádlo.

Registrovaný uživatel1. března 2022

Pere asi jako běžný eko prášek, používám ho na všechno barevné prádlo a jsem s ním spokojená. U mé 18m dcery nevyvolal žádnou nepříjemnou reakci pokožky.

Registrovaný uživatel10. prosince 2021

prádlo je po vyprání tvrdé, nevypralo se dokonale

Jsem velmi zklamaná, použila jsem poprvé a to na praní ručníků a osušek. Prádlo mělo mít svěží vůni i bez použití vajíčka bez vůně a mělo být měkké i bez použití aviváže a mělo být dobře vyprané. Pravdou je opak. Ručníky jsou tvrdé, nejsou dobře vyprané, pocit z dobře vypraného prádla nemám. Postupovala jsem podle návodu. Pro mne vyhozené peníze.