Prádlo krásně voní.

Prádlo krásně voní.
Prádlo je měkké,oceňuji praní i jako alergik.Líbí se mi úspora plastů a jednoduchá manipulace.Úspora prostoru-vajíčko je malé.
Pradlo je dobre vyprane a mekke. Super varianta eko prani, navic ekonomicka.
Kupovala jsem si pro zajímavost a vyzkoušení. Doposud jsem s vajíčkem prala 10 krát různé prádlo na 30, 40 a 60 st. Výsledek srovnatelný s pracím práškem, ale bez zamoření vody. Pro mne je to milé překvapení, jak dobře funguje a jsem s pracím vajíčkem spokojena.
Bez zbytečné chemie, vhodné i pro exematiky, pěkný design. Pere poměrně dobře, minimálně srovnatelně s ostatními přírodními pracími prášky .
Super na všechny druhy prádla, nejvíc na tmavé, nenechává fleky od prášku, moc děkuji
Není potřeba mít jiný prací prostředek
Šetření životního prostředí
Pro alergiky a citlivé osoby co nesmí vůně ideální.
Nevypere tak dobře bílé prádlo
Hluk z pračky
Vůbec žádná vůně z prádla, ani pocit, že je vyprané.
Moc jo nepoužívám, ale dám tomu ještě šanci u barevného prádla.
Je potřeba změnit návyk a případně vůni dodat jiným způsobem.
Vždy jsem byla velmi spokojená, kupují spoustu věcí ta vajíčka jsem moc nevychytala, tak jindy no
Asi jsem mela vybrat vajíčko s lepší vuni, ale moje chyba
Určitě budu kupovat dal můj oblíbený eshop
rychlé, šetří čas - vložím do pračky a peru
nenapadá mě žádný
pere dobře
Pohodlné praní - spokojenost a dobrý pocit z přístupu k ekologii. Používám na praní běžně nošeného oblečení.
Netroufnu si prát hodně špinavé prádlo.
Pere asi jako běžný eko prášek, používám ho na všechno barevné prádlo a jsem s ním spokojená. U mé 18m dcery nevyvolal žádnou nepříjemnou reakci pokožky.
prádlo je po vyprání tvrdé, nevypralo se dokonale
Jsem velmi zklamaná, použila jsem poprvé a to na praní ručníků a osušek.
Prádlo mělo mít svěží vůni i bez použití vajíčka bez vůně a mělo být měkké i
bez použití aviváže a mělo být dobře vyprané. Pravdou je opak. Ručníky jsou tvrdé, nejsou dobře vyprané, pocit z dobře vypraného prádla nemám. Postupovala jsem podle návodu. Pro mne vyhozené peníze.