skoro vůbec se nedá rozetřít a když už se jakž takž rozetře tak nechává bílý povlak takže člověk vypadá jak mrtvola

Dobře kryje bez chemie
+ přírodní minerální
+ bez plastů a jiných mikročástic
+ s certifikacemi
+ dobře drží na těle, ale přitom nepůsobí těžce
- je hodně hustý, takže se musí se řádně rozmazat, jinak dělá mapy. Ale díky tomu zas dobře drží na těle
- trochu udělá bílý film (což je u minerálních opalováků, a opalováků všeobecně normální)
- cena
produkt je pro ty, kteří vědí co kupují a zároveň jsou za něj ochotni zaplatit. Mně za to stojí
Krém chrání před sluncem, je příjemný na pleť a hezky voní.
I vzhledem k poměrně vysoké pořizovací ceně bych čekala, že krém půjde bez problémů nanést na pleť. Bohužel, opak je pravdou. Navzdory popisu u produktu se krém velmi špatně roztírá a zanechává bílý film. Než se vstřebá, člověk cca první hodinu vypadá jako namazaný vápnem, což opravdu není úplně praktické. Nechci si ani představovat, jak to vypadá na někom snědším, sama jsem poměrně bledá, a stejně je na mně krém jako pěst na oko.
Celkově spíš nedoporučuji, z mého pohledu krém nesplňuje základní kritérium, a to, abych se s ním mohla namazat a vyjít ven, aniž bych se bála, že někoho potkám a přivodím mu v lepším případě záchvat smíchu, v horším šok.
ekologický, finančně dostupný
hůže se roztýrá, tvoří bílý filt (po čase se vpije)
Déle trvá než se úplně rozetře
Velmi obtížné je aplikovat na tělo