Ústní voda Recenze Eco Cosmetics Bio Ústní voda s černuchou 50 ml

Recenze Eco Cosmetics Bio Ústní voda s černuchou 50 ml

Tato 100% přírodní ústní voda od Eco Cosmetics chutná nesmírně zajímavě a svěže. Pokud už máte dost obvyklých mátových příchutí, tak vyzkoušejte jedinečnou chuť z plynoucí z Bio éterického oleje černuchy (neboli černého kmínu), extraktu ze šalvěje a echinacey. Složení ústní vody má antiseptický a antibakteriální účinek a pomáhá působit proti paradentóze či zánětům dásní. Zachovává zdravou a…

Registrovaný uživatel24. července 2023

používám pro nemocného manžela, který není schopen si normálně vyčistit zuby

Registrovaný uživatel6. listopadu 2022

Skvělá ústní voda, po které zůstává úžasná svěžest a pocit čistoty v ústech až do rána.

Registrovaný uživatel19. září 2022

Jedná se o koncentrát, takže ústní vodu si nadávkuji dle potřeby. Používám 2x denně. Chuť je intenzivní a svěží, což mi vyhovuje. Složení je přírodní. Balení je menší, cestovní. Velká spokojenost, budu kupovat znovu, konečně jsem našla něco bez kompromisů.

zatím jsem žádné nenašla

Registrovaný uživatel9. června 2021

Koncentrovaný, dobrý pocit v ústech.

Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Ústní voda, která je konečně bez máty, kterou nemohu, kvůli homeopatikům. Jsem velmi spokojena, je i hojivá na dásně. Po použití je příjemně v puse, ne mentolově.

Doporučuji i těm, co se léčí homeopaticky, je bez máty.

Registrovaný uživatel17. listopadu 2019

Celkově příjemná a zřejmě účinná

Kupuji opakovaně