Recenze Eco Cosmetics Bio Noční Krém 50 ml

100% přírodní, bohatý noční krém od Eco Cosmetics hluboce revitalizuje vaši pleť po náročném dni. BIO extrakt z granátového jablka vaší pokožce dodá hydrataci a extrakt z ženšenu zase pomáhá pleť udržet pružnou. Je vhodný i pro denní péči a velmi suchou pleť. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Noční krém Eco Cosmetics Bio je chválen pro svou lehkou a nemastnou konzistenci, která se dobře vstřebává a nezanechává mastný film. Většina uživatelů oceňuje jemnou vůni a snášenlivost i pro citlivou pleť. Někteří však zmiňují, že krém nemusí být dostatečně hydratující pro velmi suchou pleť.

• Lehká a nemastná konzistence

Příjemný.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2021

stejně jako denní

Registrovaný uživatel12. září 2021

+ příjemná, lehce vstřebatelná konzistence krému + jemná vůně + krém se z tubičky dobře dávkuje + nezanechává na pokožce mastný film + lze použít i jako denní krém

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Jemný, dobře se aplikuje, jemně voní.

Účinky lze hodnotit až časem.

Registrovaný uživatel19. prosince 2020

Celkem pěkně voní a lehká nemastná konzistence.

Pro mou pleť málo hydratující

Docela ucházející krém, ale kupovala jsem si ho jako hydratační a to mi zas tolik nepřijde, ale zas každému sedí něco jiného a já mívám s hodně suchou pletí problémy.

Registrovaný uživatel6. února 2020

Velmi lehký, výživný a rychle vstřebatelný.

O žádných záporech nevím.

Registrovaný uživatel19. srpna 2019

Zatím používám krátce, ale spokojenost, krém je lehký, dobře se vstřebává, pěkně voní a i moje citlivá pleť ho dobře snáší.