Pleťový olej Recenze Eco by Sonya Global Glory Oil pleťové sérum 30 ml

Recenze Eco by Sonya Global Glory Oil pleťové sérum 30 ml

Jedinečné pečující sérum Glory oil je vhodné na denní i noční použití účinně snižuje výskyt jemných vrásek, jizviček a stimuluje tvorbu kolagenu. Již po prvním použití bude vaše pleť hedvábná, rozzářená a hydratovaná. Oleje ze semen Inca Inchi, Acai, hroznů a chia obnovují poškozenou tkáň a hojí problematickou pleť s akné. Acai je silným antioxidantem a spolu s vitaminem C chrání pleť před…

c.klarka29. září 2025

Hydratuje, neucpava póry, není po něm mastná pokožka

Drahý

Hana.cizkova16. dubna 2025

Vyborne, čisté složení

petule1357918. března 2025

Nejsem zastánce miliony produktů na pleť. Jen 2 a kvalitní. Přes 2 měsíce používám Glory Oil večer. Suchá pleť je krásně hydratovaná a hlavně je i jemnější na dotek. Oproti ostatním olejíčkům nemám pocit takové mastnoty, uvidíme v létě. Používám Purity Vision Aloe vera a na to olejíček a spokojenost. Kvituji i možnost koupit větší balení a možnost si to přehazovat do menšího na cesty.

V chladu ztuhne, takže nanášení je horší. Cestovali jsme po horách, ale je to logické...Stejně jsem si ho neváhala vzít.

Rozhodně doporučuji Glory Oil pro zklidnění, zjemnění a vyživení pleti.

milpal7. března 2024

Jsem nad míru spokojená, koupím další.