jednoduchá a kvalitní konvice, jednu jsem koupil již před pěti lety, používám několikrát denně

Konvici této značky jsem používal asi 7 let. .Proto jsem si jí znovu objednal.
Nová konvice fungovala asi 1 týden. Vypínač spínal až na 3., 4. pokus a druhý den nefungoval vůbec.
Uplatnění záruky mě stálo 129,- Kč poštovného.
Dodavatel zaslanou vadnou konvici ihned vyměnil. Dnes mi byla doručena. Doufám, že bude fungovat lépe a že není celá dodávka konvic osazena stejně nespolehlivými vypínači jako to bylo v mém případě
S pozdravem Škrlant jos.
odzkoušený a ověřený výrobek s denním použitím
bezproblémový výrobek
Rychlosti
Elegantní konvička s pohodlnou obsluhou
S konvicí jsem velice spokojená.
Vypíná po vodu varu strašně dlouho
Líbil se mi. Je vidět kolik je v konvici vody
Nedostatek, špatně se čistí síto od tvrdé vody.
Průměrná kvalita
Konvici znám, funguje dobře, jsem spokojena.
nedoléhá víko,musí se ručně přidržet ,jinak konvice déle hřeje
Podsvícení
Neuvědomil lsem si,že nerezový povrch konvice pude po ohřátí rozpálený a je třeba držet konvici za držadlo a dávat pozor na dotyk s povrchem.Velmi nepraktické.
Konvice pěkná,hlavně podsvícení,ale nepraktická
Tato konvice má perfektně osvětlený a přehledný vodoznak. Její hlučnost je přijatelná.
Bohužel tato konvice (máme už třetí) tak po dvou až třech letech ztratí těsnost a začne pomalu prosakovat dnem.
Kvůli té těsnosti jsme si koupili jiný typ, U něj však byla mizerná viditelnost vodoznaku a navíc byla tak hlučná, že nebylo slyšet vlastního slova.
Jsem s touhle konvicí spokojená. Již jsem ji měla zakoupenou před léty, nyní po letech měním za novou.