Domácí ventilátor Recenze ECG FS 91 T

Recenze ECG FS 91 T

Zpříjemněte si klima v místnosti pomocí stojanového ventilátoru ECG FS 91 T. Tento přístroj nabízí hned tři provozní režimy s různou intenzitou a křivkou průběhu. Režim Summer (intenzivní ventilace) automaticky pracuje ve střídavém cyklu vysokých, středních a nízkých rychlostech vzduchu. Režim Normal pracuje v konstantní rychlosti proudění vzduchu.

Registrovaný uživatel20. července 2023

Hezky fouká Skladný

Režimy zbytečné Noční režim hlasitější než klasický

Registrovaný uživatel23. července 2022

- má ionizaci vzduchu

- hned při prvním sestavení výrobku byl zásadní problém s přiloženými šroubky, které připevňují podstavec k tělu ventilátoru. Dát metrické šroubky k zašroubování do plastu je špatně. Šroubky v plastu nešly dotáhnout a byly stále volné, metrický závit v plastu byl stržený již z výroby. - příliš hlučný i na nejnižší výkonový stupeň - i nejnižší výkonový stupeň je stále hodně výkonný (silný proud vzduchu) - očekával jsem výkon daleko nižší - nevím jak ověřit, že ionizace vzduchu opravdu funguje, kontrolka sice svítí, ale to je jenom otázka elektrického zapojení - ionizace vzduchu nejde vypnout

Vzhledem ke konstrukční chybě v připevnění podstavce (zvolen nevhodný způsob metrickými šroubky) a velké hlučnosti při chodu ventilátoru nejsem s tímto výrobkem spokojen, nevyhovuje mi. Závěr: ventilátor ECG FS 91 T NEDOPORUČUJI kupovat!

Registrovaný uživatel22. července 2022

Nejvýkonnější na trhu = není natolik hlučný jako klasické ventilátory...lze u něj i spát. Pěkný design, hodí se kamkoliv

Registrovaný uživatel31. srpna 2021

Výkonný

I na nejnižší stupeň fouká ventilátor příliš a je v celku hlučný. Na noc do ložnice je tedy nepoužitelný.

Zboží jsem vrátil

Registrovaný uživatel27. července 2021

Spokojenost s výrobkem

Registrovaný uživatel25. července 2021

Funguje jak má,slušný design

Registrovaný uživatel23. července 2021

nemám co vytknout, koupil bych znovu

Registrovaný uživatel20. července 2021

Rychlost Účinnost Výborná volba, nejlepší co jsem zatím kdy měl

Registrovaný uživatel9. července 2021

Výkonný, tichý, hezký design, přiměřená cena.

Tento produkt doporučuji.

Registrovaný uživatel4. září 2020

Doposud jsme byli zvyklí na klasický větrák s jednou vrtulý, který byl fajn, ale zabíral dost prostoru. Tato volba je úžasná, prostorově designově i vo do výkonu. Větrná po celé své délce, dá se regulovat směr nahoru, dopředu i dolů a též intenzita. A báječný je časovač, že sám vypne. Vřele doporučuji. Skvělá cela k tomu jako bonus.

Terka.anonym29. července 2020

Skvělý design, fouká studeny vitr, do malé místnosti bohate dostacujici, příznivá cena

Jediná co se da přístroji vytknout je casovac, který jsem si původně myslela ze funguje tak ze nastavitelný čas kdy se má ochlazení zapnout. Bohuzel casovac funguje tak, ze se to po určitém čase vypne

Registrovaný uživatel13. června 2019

Chladí dobře,jednoduchá montáž ,bez vibrací,příjemný design,fajn je i dálkový ovladač.Slouží k tomu aby ochladil místnost a toto přístroj splňuje.

Počítal jsem s tím,že tento stojanový ventilátor bude mít i jeden tišší stupeň oscilace vhodný do místnosti kde se spí..první i druhý stupeň fouká opravdu dobře hlučnost malinko vyšší.Třetí stupeň ani není potřeba pouštět.

Tento produkt doporučuji i když drobné výhrady bych měl