Recenze ECG AH D501 T

Ultrasonický zvlhčovač vzduchu ECG AH D501 T disponuje 2 úrovněmi zvlhčování (high/low) a funkcí aromatizace (aroma difuzér) a ionizace. Kapacita nádoby je 5 litrů. Zvlhčovač vzduchu pracuje na principu vysokofrekvenčního ultrazvukového oscilátoru. Spotřebič je navíc velice tichý, během provozu produkuje studenou páru, ale neovlivňuje teplotu v místnosti.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Zvlhčovač ECG AH D501 T je chválený za tichý chod, jednoduché ovládání a kvalitní zpracování. Většina uživatelů oceňuje jeho výkon a možnost ionizace. Někteří však zmiňují, že pára se sráží a způsobuje mokro v okolí, což může být nevýhoda při jeho používání.

• Tichý chod
  • Jednoduché ovládání
  • Velká nádoba na vodu
  • Možnost ionizace
  • Dva stupně páry a volitelné východy páry
  • Kvalitní zpracování a plast
  • Pára se sráží a způsobuje mokro v okolí přístroje
  • V některých případech vytváří potopu

patrikaps27. května 2024

cena/výkon opravdu dobré. Kvalitní výrobek za nižší cenu plast je kvalitní velká nádoba Ionizace dva stupně páry plus dva východy páry (můžete si dát na levo i napravo zároveň takže nefouká jen jedním směrem)

zatím nevím o žádném

Denisabrindzova1. května 2024

Mokro všude okolo přístroje

pmottlova10. prosince 2023

Super zvlhčovač, velká nádoba na vodu

Registrovaný uživatel21. července 2023

Super ovládání na dálku, hezky design

Para nám děla “potopu”

Registrovaný uživatel1. února 2023

Tichý. Jednoduché ovládání.

Registrovaný uživatel13. října 2022

Pekny dizajn vyrobku,jednoduche ovladanie.

Registrovaný uživatel15. března 2022

V bytě v paneláku je velmi suchý vzduch. Jsme velmi spokojen.

Velmi tichý chod, používáme ho každý den v ložnici. Super. Vřele doporučuji.Okolí není mokré.

Registrovaný uživatel25. října 2021

Vše kolem je mokré, para nejde nahoru ale dolu

Registrovaný uživatel28. ledna 2021

V zimním období máme dost suchý vzduch v bytě. Bydlíme v paneláku. Vybírali jsme podle recenzí a myslím, že jsme vybrali dobře. Používáme ho denně, síla páry je volitelná podle potřeby, možnost ionizace , velice tichý chod, lze používat i v ložnici. Tento výrobek určitě doporučuji, je to dobrý pomocník, který se velice lehce ovládá.

Výrobek určitě doporučuji.