Televizor Recenze ECG 40" LED (FS01T2S2)

Recenze ECG 40" LED (FS01T2S2)

I když dnes na společnou anténu naladíte několik desítek programů, pro leckoho to nemusí být dost. Ale ECG 40 FS01T2S2 toho nabízí mnohem více. V první řadě je to schopnost přehrávat videa z připojeného USB disku. Trojice HDMI konektorů pak umožňuje připojit nejrůznější příslušenství, ať už jde o herní konzole, DVD, Blu-Ray přehrávače a další.

Registrovaný uživatel19. srpna 2025

žádné klady jsem nezjistil nejhorší značka co znám

ovladač z části nefunkční, zhruba po každých 14 dnech se televize rozladí a chybí předvolby 13 - 15

už nikdy tuto značku při reklamaci mi řekli že nic nezjistily tak nevím kdo znás je duchem ménš cenný ale já to nebudu

Registrovaný uživatel5. července 2021

Značka

Nevyhovující funkce ovládání. U normálních ovládání stačí při volbě televizních kanálů zmáčknout požadované číslo. Tady tomu tak není. Zmáčknu kupř. 6, a je tam rádio. Je problém se ho zbavit. Tlačítko na ovladači TV/radio není. Tlačítko Back. Je zvyklostí, že toto tlačítko, mimo jiné, přepne na předcházející sledovaný kanál. Tady tomu tak není. Atd.

Hardware OK, software je uživatelsky nepříjemný. Již nikdy více televize ECG.

Registrovaný uživatel10. března 2021

už nikdy nic od této firmy