Čerpadlo Recenze EASYPUMP Easy Extractor

Recenze EASYPUMP Easy Extractor

Kalová čerpadla Easy Extractor jsou konstruována jako kompaktní, přenosná čerpadla a vnější části jsou vyrobeny ze speciálního vysoce odolného termoplastu. Díky této konstrukci čerpadlo vyniká v poměru ke svému výkonu velmi nízkou hmotností. Zabudovaný plovák pro plně automatický provoz. Čerpadlo může být provozováno nepřetržitě, proti přetížení nebo přehřátí motoru je chráněno integrovanou…

Registrovaný uživatel28. června 2023

velký nasávací otvor

výrobce nepočítal, že se najde kupující, který bude čerpadlo používat na vysávání přírodního jezírka, takže jsem musel improvizovat s napojením bazénové hadice. Výrobek mi po konzultaci doporučil konkurenční prodejce. A také se mi zamlouvá možnost výměny jednotlivých dílů čerpadla, doufám, že to nebudu často potřebovat

Registrovaný uživatel22. září 2021

Dostatečný výkon a množství čerpání.

Při nasátí ubrousku se namotá na hřídel a docela jsou pak špatně přístupné šrouby pro demontáž na vyčištění..

Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

kvalitní kalové čerpadlo

Registrovaný uživatel12. října 2020

Super čerpadlo do septiku. Vysoký sací výkon.

Koupil bych zase.

Registrovaný uživatel26. září 2020

výborné čerpadlo super výkon

boublikova.brno1. srpna 2020

Slabý výkon, přestože nám ho prodejce doporučil k čerpání bahna, hodí se jen k čerpání vody.

kalcik30. června 2020

nezalekne se ani větších částic

dobrý sací výkon - zrychlení práce