Čerpadlo Recenze EASYPUMP Boost 1100 Digital

Recenze EASYPUMP Boost 1100 Digital

Domácí vodárna se samonasávacím čerpadlem pro přívod vody v domovních aplikacích, na zahradě a pro zvyšování tlaku vody. Automatické zapínání a vypínání dle potřeby. Kompaktní, lehké, mechanicky odolné čerpadlo se snadnou obsluhou. Vybaveno otočnými spojkami, vestavěným jednosměrným ventilem a primárním filtrem zaručujícím prodloužení životnosti čerpadla.

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

Jednoduché ovládání - nastavení

Koupil jsem na čerpání vody z dešťové nádrže. V provozu 2 týdny v pořádku.

Registrovaný uživatel25. května 2022

zatím spolehlivá vodárna

nedostatečný návod na nastavení hodnot v češtině. Po montáži jsem musel vodárnu poslat na opravu. Po opravě v pořádku.

Celkem dobrá vodárna.

Registrovaný uživatel28. dubna 2022

Lehké, výkonné čerpadlo pro domácí použití.

Plastové šroubení

Koupil bych si znovu

Registrovaný uživatel23. ledna 2022

Vše v jednom, dobré vlastnosti

Registrovaný uživatel20. října 2021

Klady bych hodnotil až za 7 let provozu. Obchodní jednání rychlé a vstřícné, včetně opravny.

Italská vodárna, vyrobená však v Číně. Při prvním spuštění z ní tekla voda. Zavezl jsem do opravny v Pardubicích kde ji na počkání opravily. Vadné těsnění motoru a nefunkční čidlo tlaku a průtoku, opraveno a výměna. Po spuštění silně rosilo těsnění na čele vyměněného průtokového čidla (na základě dotazu dotaženo s citem, ale stále drobné slzení. Vodárna byla náhradou za vodárnu Marina, která fungovala denně 21 let. Doufám, že nebudu muset využít výhod 5 leté záruky.

Registrovaný uživatel12. června 2021

Tichost

Registrovaný uživatel26. března 2021

Snadná montáž, jednoduché nastavení tlaků používám s funkcí Prescontrol

Klidně doporučuji pro řešení zvýšeného konstantního tlaku na výstupu.