kempingový stůl Recenze Easy Camp Sarin

Recenze Easy Camp Sarin

Praktický kuchyňský stolek Sarin, od dánské firmy Easy Camp, je vybaven plochou na vaření, která je doplněna o závětří, a úložnými prostorami. Praktický kuchyňský stolek Sarin od firmy Easy Camp. Velmi praktická kuchyňka na přípravu jídla s velkou boční kapsou pro uložení všech potřebných nezbytností. Zásluhou pevné ocelové konstrukce je tento stolek velmi bytelný, a díky transpor­tnímu obalu…

Registrovaný uživatel12. listopadu 2022

Snadno se rozkládá a skládá, praktický úložný prostor, ochrana proti větru. Součástí je taška pro převoz.

Registrovaný uživatel14. srpna 2022

Naprostá spokojenost, stabilní, ideální rozměr , ochrana okolo vařiče super. Doporučuji

Registrovaný uživatel6. října 2021

Zaujal mě, Masivní konstrukce, rychlá manipulace, letní a podzimní sezónu

Nastavitelné nožičky a jejich větší plochu na konci

Velice dobrý výrobek

Registrovaný uživatel22. února 2021

Parádní přenisná kuchyňka se vším co potřebujete .

Registrovaný uživatel26. srpna 2020

Velmi skladný, lehký a přitom stabilní, šikovné odkládací plochy, užitečná zástěna proti větru, jednoduše a rychle složený a rozložený. Zavěšený látkový regál nepoužívám , ale pro delší pobyt na jednom místě například ve stanu by určitě našel využití.

Stolek je velmi praktický, ideální, doporučuji!