Recenze Dyson Big Ball Multifloor 2

Jiné vysavače, když se převrhnou, zůstanou ležet. Pouze podlahový vysavač Dyson Big Ball se po převržení sám vrátí zpět na kolečka. Při vyprazdňování nádoby dochází k pohybu silikonového límce směrem dolů po krycím plášti. Nečistoty jsou tak účinně staženy z vyprazdňované nádoby.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Dyson Big Ball Multifloor 2 je vysavač s vynikajícím sacím výkonem a promyšlenou konstrukcí, který zvládá i náročnější úklid. Přestože má některé ergonomické nedostatky, jeho výkon a trvanlivost z něj činí vhodnou volbu pro náročné uživatele.

• Vysoký sací výkon
  • Jednoduché ovládání a manipulace
  • Promyšlené konstrukční řešení
  • Bezproblémové vysypávání nádobky na smetí
  • Dlouhá životnost
  • Těžší konstrukce
  • Obtížné otevírání nádobky na smetí jednou rukou
  • V trubici se zachytávají vlasy
  • Krátké kartáče na sací hubici
  • Pneumatická hubice se silně přisává k podlaze

iarpasesox19. března 2024

Super som veľmi spokojný

Registrovaný uživatel22. dubna 2023

Výkonnost

Výborný vysavač

Registrovaný uživatel16. dubna 2023

Bezvadně se s ním pracuje

Zatím můj nejlepší vysavač

Registrovaný uživatel12. dubna 2023

Perfektní vysavač. Dobrý výkon, perfektní provedení.

Registrovaný uživatel8. září 2022

Výkonný, bezsáčkový, jednoduché vysypávání. Mám už druhý Dyson a nedám na něj dopustit. používám asi 1x týdně, mam ještě robotický vysavač na běžný úklid.

Pneumatická hubice se hodně přisaje k podlaze a potom se s ní hůř manipuluje, ale to je asi o zvyk,

Dyson doporučuji, neměnila bych.

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Vysává výborně i na nejnižší výkon Snadné ovládání

Je trochu těžší

Registrovaný uživatel11. března 2021

je to už druhý vysavač této značky a při dvou psech vydržel 16 let má nízký příkon a vysoký sací výkon všechny díly intuitivně uživatel sestaví, jednoduše jde složit i rozložit jednou týdně nebo podle potřeby

otevírání nádobky na smetí nelze zvládnout jednou rukou uvnitř jedné trubky je nějaký ostrý výstupek a na něj zachytávají vlasy, musím si pomoct pinzetou, abych trubici vyčistila, to mi připadá u tak drahého výrobku, že nebyla dostatečně provedena kontrola na sací hubici jsou dva pásky kartáče, ale jen kousky, nejsou přes celou šířku hubice, jak u starého typu, škoda, že na tom výrobce šetřil

tuto značku doporučuji

Registrovaný uživatel26. února 2021

Vysoký výkon Skvělá univerzální hlavice Promyšlené řešení

Vysoká cena příslušenství

Stojí fakt ranec, ale nelitujeme. Vysává se s ním výborně a nemusíme myslet na sáčky.