Super som veľmi spokojný

Dyson Big Ball Multifloor 2 je vysavač s vynikajícím sacím výkonem a promyšlenou konstrukcí, který zvládá i náročnější úklid. Přestože má některé ergonomické nedostatky, jeho výkon a trvanlivost z něj činí vhodnou volbu pro náročné uživatele.
Super som veľmi spokojný
Výkonnost
Výborný vysavač
Bezvadně se s ním pracuje
Zatím můj nejlepší vysavač
Perfektní vysavač. Dobrý výkon, perfektní provedení.
Výkonný, bezsáčkový, jednoduché vysypávání. Mám už druhý Dyson a nedám na něj dopustit. používám asi 1x týdně, mam ještě robotický vysavač na běžný úklid.
Pneumatická hubice se hodně přisaje k podlaze a potom se s ní hůř manipuluje, ale to je asi o zvyk,
Dyson doporučuji, neměnila bych.
Vysává výborně i na nejnižší výkon
Snadné ovládání
Je trochu těžší
je to už druhý vysavač této značky a při dvou psech vydržel 16 let
má nízký příkon a vysoký sací výkon
všechny díly intuitivně uživatel sestaví, jednoduše jde složit i rozložit
jednou týdně nebo podle potřeby
otevírání nádobky na smetí nelze zvládnout jednou rukou
uvnitř jedné trubky je nějaký ostrý výstupek a na něj zachytávají vlasy, musím si pomoct pinzetou, abych trubici vyčistila, to mi připadá u tak drahého výrobku, že nebyla dostatečně provedena kontrola
na sací hubici jsou dva pásky kartáče, ale jen kousky, nejsou přes celou šířku hubice, jak u starého typu, škoda, že na tom výrobce šetřil
tuto značku doporučuji
Vysoký výkon
Skvělá univerzální hlavice
Promyšlené řešení
Vysoká cena příslušenství
Stojí fakt ranec, ale nelitujeme. Vysává se s ním výborně a nemusíme myslet na sáčky.