+ - zajímavý design, výkonný přístroj
Akt. nepoužívám, čekám na horké počasí.
Je inzerován jako bezpečný pro děti - není tak stabilní, jak jsem myslela.
Celkově spokojenost.

+ - zajímavý design, výkonný přístroj
Akt. nepoužívám, čekám na horké počasí.
Je inzerován jako bezpečný pro děti - není tak stabilní, jak jsem myslela.
Celkově spokojenost.
Krásný.
Modré světlo v provozním režimu ve tmě osvětluje celý pokoj. Vysoká cena. Dálkové ovládání by mělo mít vyřešená tlačítka tak, aby bylo komfortnější pro hůře vidící nebo bez nutnosti rozsvítit světlo pro uvedení do provozu nebo upravit nastavení (stačilo by je opatřit prvky, které lze rozpoznat hmatem).
Elegantní, nadčasový design...skvělý výkon a zároveň tichý...syn nenašel jedinou chybičku.
Velmi ocenil i magnetické přichycení miniaturního dálkového ovladače.
Megaspokojenost, doporučujeme.
Nejlepší ventilátor na našem trhu.
zabere méně prostoru
nízký stupeň je opravdu tichý, že je možné použít i v noci
elegantní až futuristický
dálkové ovládání, časovač, stupeň větru
cena odráží originalitu a kvalitu
vysoký ovál působí nestabilně
Absence lopatek je futuristická a přístroj je hezkým vybavením bytu bez toho, že by se musel poklízet. Vytváří opravdu pocitově větší proud vzduchu než by se čekalo. Hlučnost nízkých stupňů 1,2 je opravdu malá (takové šustění), ale už od 4 je už slyšet a kolem 6-8 to je zvuk co se blíží běžnému větráku. Mechanika lopatek je jiná a skrytá, ale jsou tam. Rozhodně je komfortnější než běžný popatkový a zabere méně místa.
Lehky, snadne sestaveni i premisteni. Prijemny chladny vanek, pohodlna regulace vykonu.
Nenasli jsme.
tichý, pro menší místnost dostačující, při teplotách nad 30C°
stále
zatím jsem žádné nezjistila
Účinný větrák, běžně používáme účinnost 4 z 10 je velmi tichý.
Máme už i vysavač a neměnil bych.
Dýšině je jako Apple, stojí to více, ale je to fakt dobré.
Určitě bych se nebál za to ty peníze být Vámi dát, stojí to za to.
Krásný design, velmi tichý a výkonný. Oproti vrtulovým je stabilní.