Seriál Recenze DVD Zdivočelá země Remasterovaná verze (1997) 12 disků

Recenze DVD Zdivočelá země Remasterovaná verze (1997) 12 disků

Seriál plný napětí, dobrodružství a pohnutých lidských osudů. Strhující příběh bývalého západního pilota Antonína Maděry, který se po válce vrací z Anglie do rodné vesnice splnit si svůj sen – chov koní. Prožívá nejednu osobní i pracovní krizi, na pozadí dramatických událostí a zvratů československé historie. Od politicky i lidsky konfliktního osidlování pohraničí v prvních letech po osvobození,…

Registrovaný uživatel18. března 2023

Ukazuje udalosti ktere mnozi nemohli videt anebo prozit. Emigrantum to navic ukazuje co se delo potom co odesli. Napinavy hlavni dej pomaha si najit cas se na dlouhy program divat

Uz jsem si to prehral 2x a po druhe jsem si odnesl vic

Gabriel MATEJ8. září 2022

chronografie praktik komunistů a jejich strany

tendenční zaměření, kam vítr tam plášť

už bych to nekoupil

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

Velká spokojenost.dekuji

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

DVD ze skvělým seriálem, co dodat? Pro milovníky přírody, Dejdara, starých dob a vítězství nad komuno zvráceným režimem skvělé

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

Proč jsem si vybrala tento produkt? Před let, když seriál "běžel" v televizi jsem se na něj nedívala. Vloni ano, ale rozbila se mi moje stařičká televize. A já chtěla seriál vidět celý - nejen do padesátých let (kdy mi v tom dílu televize "podala ruku"). Tak jsem si ho koupila a jsem VELMI spokojená. Zatím jsem shlédla 1x, ta otázka je dost hloupá - nečekáte doufám, že si budu seriál pouštět 3x denně.

nevím žádné

Prostě je to bezva.

Registrovaný uživatel15. května 2022

Nestěžuju si.

Registrovaný uživatel28. dubna 2022

Byl to dárek.

Registrovaný uživatel14. března 2022

Super sriál z poválečné doby

Obraz jsem čekal lepší