Seriál Recenze DVD Četníci z Luhačovic (2017) 6 disků

Recenze DVD Četníci z Luhačovic (2017) 6 disků

Historické detektivky z počátků první republiky. Dva mladí kluci – jeden z lepších poměrů a druhý vesnický sirotek – přijíždějí z vojenského přijímače přímo na četnickou stanici v lázeňském městě na jihu Moravy. O policejní práci vědí jen to, co jim řekli v přípravném kurzu a co se píše v brožurkách. Jenže situace na stanici odpovídá poválečnému chaosu.

Registrovaný uživatel28. srpna 2025

Seriál je dobrý.

Seriál jsem zakoupila protože se mi líbí, zdědila jsem ho na DVD po rodičích a skoro všechny kotouče se sekají,tak jsem zakoupila nové v domnění, že ty budou v pořádku, ovšem to jsem se spletla, sekají se také a dá se říci i ve stejné pasáži vždy ke konci jednotlivých dílů, takže až na jedno dvd to předposlední se sekají úplně všechny kotouče.Zrejme nějaká vadná série, další nové DVD už kupovat nebudu nechci to riskovat ačkoli je to moc pěkný seriál a mrzí mě, že jsem měla sledování pokažené a některé díly nevím jak dopadly.

evavesela10. října 2024

V dnešní době se vracím ke starým časům a jsem spokojená. Byť tento seriál je z doby, kdy jsem nebyla ještě na světě, je uklidňující a pohodový i když tam jde o trestné činy.

Když chci mít klidné odpoledne, tak si dám četníky.

Registrovaný uživatel12. února 2022

ze seriálů které jsem si zatím koupil je to jasná jednička!!!

Registrovaný uživatel12. září 2021

Je to dárek který určitě udělá radost!

lucan.milan9. listopadu 2020

Zajímavé přiblížení starých časů

Drobné nesrovnalosti, nutno posuzovat z hlediska příběhů.

Stavím na úroveň Četnických humoresek!

Registrovaný uživatel27. března 2020

Dobový seriál z lázní Luhačovic, zajímavé příběhy.

Registrovaný uživatel25. října 2019

Velmi zajímavý seriál s dobovými kostýmy,stavbami a atmosférou první republiky.

Doporučuji ke shlédnutí.

Registrovaný uživatel5. září 2017

Pěkná nenásilná podívaná. Krásné balení. Už jsem skouknul celou sérii 2 krát.