Zahradní úložný box Recenze DuraMax Durabox úložný box 416 l

Recenze DuraMax Durabox úložný box 416 l

DuraMax Durabox je praktický úložný box. Vysoká nosnost víka (až 200 kg) tohoto boxu s objemem 416 litrů umožňuje využití nejen k ukládání zahradních potřeb a doplňků, ale i k posezení. Všechno sportovní náčiní, hračky, polstry k zahradnímu nábytku, grilovací i zahradnické potřeby ochrání Durabox před nepřízní počasí. Vnitřní prostor boxu je navíc odvětrávaný.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2023

Splňuje mé požadavky pro úložný prostor rychlá montáž plně funkční

0i

Varianta hnědý
Registrovaný uživatel13. srpna 2022

barva, velikost

díly nelze pořádně zacvaknout, odchlipují se, přední a zadní díl je vyboulený.. Produkt neodpovídá ceně.

Tento produkt se mi líbil, ale příště bych objednala zboží za poloviční cenu s téměř podobnými vlastnostmi od jiného výrobce.

Varianta hnědý
Registrovaný uživatel7. července 2022

Jednoduchý systém skládání, za 10 min hotovo. Konstrukce je celkem bytelná. Antracitová barva je světlejší, někomu může vadit.

Jedna vzpěra mi drhne, trochu křiví víko při otvíraní. Zespoda mi vlezl dovnitř slimák, musel jsem spodní část zalepit páskou, abych tam neměl i mravence.

Varianta antracit
Registrovaný uživatel6. července 2022

Jednoduché složení,pevnost-nosnost,k sezení tak akorát pro dva lidi,velký úložný prostor.

Slunce na něj svítí jen malou část dne a přesto se neustále oba rohy v přední části zvedají.I po zatížení.Při dešti,zatím,nezateklo.

Varianta antracit