Recenze Dunlop SX GPR300 120/70 ZR17 58 W TL

Recenze Dunlop SX GPR300 120/70 ZR17 58 W TL

Dunlop GPR 300 je snadno ovladatelná sportovní pneumatika vhodná pro začátečníky i zkušené jezdce. Pneu je vhodná pro každodenní ježdění v městském a příměstském provozu. Lehká a pružná kostra umožňuje snadnou ovladatelnost a zvyšuje stabilitu jízdy. Směs siliky a technických polymerů přispívá k lepší přilnavosti za mokra a k vyššímu kilometrovému nájezdu.

Registrovaný uživatel28. července 2025

Zatím jsem na nich jel jen párkrát, ale na můj styl jízdy jsou naprosto vyhovující. Zatím jsem neměl pocit, že bych se s nimi dostal na hranu. Mohu doporučit.

vonaskojiri11. července 2025

Dobře sedí i při sportovní jízdě.

Nejsem si vědom.

laf5. května 2025

Jezdím tyto pneu už od roku 2021 - tzn. teď mám koupenou 3. sadu. Nemůžu si stěžovat - o gumách prakticky nevím a tak je to myslím správně. Tlak drží, sjíždí se jak mají, nekloužou a i na vodě drží dobře. Mám docela těžkýho naháče (Suzuki GSX 1200), ale zase nejsem nijak špičkovej jezdec a v soustavě - "motorka - gumy - já" jsem pořád ten nejslabší článek. Nestane-li se nic zásadního, budu je jezdit dál...

Dobrý gumy!

Registrovaný uživatel12. května 2022

Made in Japan.

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

Sedí jak přibitý

Registrovaný uživatel22. května 2021

Velice dobrá pneumatika. Kvalita poměr cena. Dobře se drží silnice. Jen jsou měkčí a asi se na ně najede méně km.

Registrovaný uživatel20. května 2021

Paráda, pneu super, na cestě se chová hezky za přijatelnou cenu :-) dodání skoro okamžitý, určitě můj nákup nebyl poslední :)

Registrovaný uživatel10. listopadu 2020

dobrá cena,drží bez problémů