Recenze Dunlop SP Sport BluResponse 195/65 R15 91 V

Letní pneumatika Dunlop SP Sport Bluresponse má skvělou přilnavost zejména na vodě a také současně perfektně šetří palivo. Asymetrický dezén s proměnným objemem hmoty má dominantní souvislé středové žebro, které doplňují vhodně uspořádané drážky. Mohutné ramenní bloky se ve spolupráci se širokými středovými drážkami starají o rychlý odvod vody, čímž výrazně klesá riziko aquaplaningu. Tuhé…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Pneumatiky Dunlop SP Sport BluResponse jsou chváleny za tichý chod, dobrý nájezd a přilnavost na asfaltu. Uživatelé oceňují jejich měkkost a pohodlí při jízdě. Na travnatém povrchu však vykazují horší přilnavost, což je třeba zohlednit při výběru.

• Tichý chod
  • Dobrý nájezd při správném tlakování
  • Drží na asfaltu
  • Měkké a pohodlné
  • Na travnatém porostu horší přilnavost

brumlar23. září 2025

Pneumatiky na asfaltu drží dostatečně, na travnatém porostu je to horší. Pneu jsou tiché a měkké.

pesai4. dubna 2024

Jak mohu něco hodnotit, když jsou na autě ještě zimní pneu a já si koupil gumy letní. nyní nastává doba na přezutí.

Registrovaný uživatel17. dubna 2023

Za mě skvělá guma

Ty ceny no ale stojí za to

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

cena, dobrý nájezd (při správném tlakování)

neobjevil jsem jasný zápor

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

dobrá cena, tichá jízda, rychlé dodání

denní jízda

Registrovaný uživatel24. května 2021

tichá,příjemný pocit

zatím spokojenost

Registrovaný uživatel4. listopadu 2020

potřebovala jsem 2 pneumatiky na výměnu stávajících této značky jsem s nimi spokojená