Podsedák Recenze Dudlu Egg Sitter gelová podložka na sezení 38 x 29 x 5 cm

Recenze Dudlu Egg Sitter gelová podložka na sezení 38 x 29 x 5 cm

Speciální gelová podložka na sezení pomáhá zmírňovat tlak vyvíjený na páteř a záda a poskytuje výbornou oporu. Vyrobená z ortopedické gelové pěny s velkou hustotou struktury materiálu. Přizpůsobuje se tvaru těla a zmírňuje zátěž na páteř. Gelovou podložku na sezení Egg Sitter můžete používat v práci, doma, v autě, je vhodná i pro řidiče z povolání, či na dlouhé sportovní nebo filmové přenosy.

Registrovaný uživatel28. ledna 2024

prijemne sezeni.

Registrovaný uživatel5. prosince 2022

Potřebovala jsem funkční podložku na sezení, foto napovídalo, že by mohla vyhovovat.

Podložka vůbec nevyhovuje, při posazení se zcela zmáčkne do "placky". Vejce by určitě nepřežilo.

Balík jsem obratem vrátila, tím ale veškerá komunikace skončila. Do dnešního dne jsem neobdržela hodnotu zboží zpět.

Registrovaný uživatel10. října 2022

Na odlehčení kostrči při celodenním sezení v autě vůbec nefunguje.

Registrovaný uživatel12. srpna 2022

má pěknou barvu jinak je to hruza

po týdnu používaní při váze 75 kg se trhá a to používám jen pár hodin podle návodu

reklama je pěkná výrobek se za ty penize stašný

Registrovaný uživatel20. července 2022

Podložka je jiná než na vyobrazeném obrázku. Byla jsem zklamaná . Představovala jsem si ji jinou .Vracet ji nebudu ale účel neplní jak by měla. Z mé strany nespokojenost.