Recenze DRN SOLO Quaglia 100% křepelčí 300 g

Monoproteinová vlhká výživa pro psy a kočky obsahuje 100% křepelčí maso, a to bez vnitřností a bez jatečního odpadu. Výrobky SOLO jsou jedinečné v tom, že jsou při výrobě použity jen dobré kusy masa, zejména svaly, tedy nejvíce výživné a stravitelné části. Jedině to umožňuje vaším mazlíčkům správný příjem prvotřídních základních bílkovin.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Krmivo DRN SOLO Quaglia je chváleno pro svou chutnost a vhodnost pro psy s citlivým trávením, alergiemi a jako součást eliminační diety. Recenzenti oceňují kvalitu surovin a absenci vnitřností. Jedinou výtkou je zmínka o zvýšené ceně.

• Chutné pro psy s citlivým trávením
  • Vhodné pro psy s alergiemi
  • Vhodné pro eliminační dietu
  • Kvalitní suroviny
  • Bez vnitřností
  • Cena vzrostla

d.hojdova1. června 2026

Naše čivava, mela nechutenství ,pani doktorka,,po vyšetření, vše v pořádku,jen po hárání se hormony změnili.Prodala nám vaší konzvervu a ta ji moc chutnala.Objednali jsme proto další

sarkakalinova8. května 2026

Bez námitek.

Registrovaný uživatel16. března 2024

- kvalitní suroviny v konzervě

Lucie S.19. prosince 2023

Prémiové konzervy, kde se nepoužívají vnitřnosti. Vhodné jako eliminační dieta.

Registrovaný uživatel2. září 2022

Chutné a pro pejska cukrovkáře ideální.

Cena vzrostla.

Registrovaný uživatel24. dubna 2022

Super pro našeho alergika

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Chutné pejskovi moc chutná a nemá průjem . Doporučuji pro psy s citlivým trávením.

Nevím i žádných.