Kuchyňský vál Recenze Dřevěný vál na těsto 65 x 45 cm buk

Recenze Dřevěný vál na těsto 65 x 45 cm buk

Produkt: vál 65x45cm kuchyňský, BUK, JASAN V případě požadavku konkrétní barvy nás prosím kontaktujte a prověříme její dostupnost. U nás v MOJE ŽELEZÁŘSTVÍ.cz prodáváme více než 50 000 produktů. Proč nakoupit kvalitní zboží a příslušenství za rozumné ceny právě u nás? Potřebujete poradit s vybraným zbožím z této kategorie? Rychlá expedice až k Vám domů. Nakupujte z pohodlí domova.

ucto.vackova22. listopadu 2025

Na první pohled vypadal pěkný, po prvním použití, hlavně po namočení při mytí se projevilo nedokonalé opracování - drolily se šupiny dřeva a nešlo to smýt. Manžel musel celý vál znovu obrousit do hladka a tvrdí, že se nejedná o buk, který je opravdu tvrdý.

Nedokonale opracované dřevo do hladka a nemám jistotu, že se jedná o výrobek z bukového dřeva.

Docela zklamání, měla jsem vál více jak 30 let a pochybuji, po krátkém používání, že tento vydrží i jen polovinu doby.

kutalkovah28. července 2025

Prasklina v materiálu v délce 30 cm

Registrovaný uživatel18. května 2025

Kvalitně opracovaný, spokojenost.

kocourm1722. dubna 2025

kvalita

Česká kvalita za dobrou cenu

Registrovaný uživatel4. srpna 2023

materiál, zpracování