Stojan na vrtačku Recenze Dremel 26150220JB

Recenze Dremel 26150220JB

Univerzální stojan Dremel je dokonalým pomocníkem do vašeho pracovního prostoru. Díky vážené kovové základně jsou univerzální stojan, upevněné nářadí i obrobek v pevné, stabilní a bezpečné poloze. Chcete-li připojit multifunkční nářadí Dremel, jednoduše sejměte čelní kryt, hlavu nástroje vložte nejprve do upevňovacího bodu univerzálního stojanu a utáhněte pomocí dodaného klíče.

tumazdenda5. prosince 2023

precizní provedení

Škoda, že nelze zdvih v určité poloze zpevnit.

Registrovaný uživatel25. dubna 2023

Funkčnost, modulární. Pro modeláře paráda.

Plast, snad dlouho vydrží?!

Není to na nějaké drastické zacházení ale vypadá pevně.

Registrovaný uživatel16. března 2022

jelikož vlastním vrtačku Dremel,a pořebiji vrtat kolmé otvory,i pod ůhlem.stojan mám jen pár hodin,a ještě jsem ho nestačil pořádně vyzkoušet.

zatím jsem žádné neobjevil

Registrovaný uživatel16. listopadu 2021

Jde o již dříve dlouhým používáním osvědčený výrobek.

Registrovaný uživatel4. října 2021

Je to přesně to, co jsem potřeboval. Stojan zabezpečuje přesné vrtání. Frézování jsem ještě nezkusil.

Nevidím žádné mínusy, jsem spokojený.

Je to přesně to, co jsem potřeboval.

Registrovaný uživatel22. srpna 2021

Skrátka super a nejlevněji

Registrovaný uživatel30. dubna 2021

Praktický doplněk

Plastové díly - drobné vůle

Registrovaný uživatel22. prosince 2020

Dobrý výrobek . Jsem spokojený. Plně využívám s Dremel 4300.

Registrovaný uživatel10. července 2020

Vybral jsem si ten stojánek vlastně navzdory několika recenzím, že konstrukce není dost tuhá, četl jsem to i v některých ohlasech zákazníků na Amazonu. Mně se ale jednoduše líbil, takže když jsem na youtube našel naopak recenze pochvalné, hned jsem ho objednal. No a jsem z něj nadšený, hodil jsem na něj maličký křížový stůl a mám malou frézu na drobné součásti (umělé hmoty, dřevo, velmi opatrně i hliník). Stojánek nemám dlouho a nepoužívám ho každý den, ale jsem fakt spokojený (ostatně stejně jako s Dremelem 4300).

Za sebe můžu jen doporučit.