Recenze Dreame Z30 VZV17A

Typ vysavače a jeho vlastnosti Dreame Z30 VZV17A je akumulátorový tyčový vysavač, který kombinuje výhody bezsáčkového provedení a vysokého sacího výkonu. Tento typ vysavače je ideální pro ty, kteří hledají flexibilní a snadno ovladatelný přístroj pro každodenní úklid. Díky absenci sáčku je údržba jednodušší a ekonomičtější, protože není třeba pravidelně dokupovat náhradní sáčky. Uživatelé a…

kdubrova14. května 2026

- velmi silný sací výkon na max režimu - dlouhotrvající výdrž baterie (do 90 min) - senzor, který upravuje sílu sacího výkonu - velké množství různých nástavců, které se dá použít pro různé účely (aktivně je používám) - hezký minimalistický vzhled vysavače - stanice pro umístění vysavače - velká nádoba na prach - je docela tichý

- v porovnání s Dysonem je těžký - podle mě chybí ten střední režim výkonu, automatic je zkratka to samé co je eco, jen s občasným zvyšováním výkonu podle stupně znečištění (ale i tak saje dobře)

Za tu cenu je velmi dobrý vysavač. Fakt stačí jednou projet a prach není. -1 hvězda za větší váhu, doporučuji spíše do větších bytů.

emanuel.provaznik25. února 2026

Výkon, příslušenství

Kristina14. ledna 2026

Výdrž v režimu auto Výkon Obsluha Rychle se nabíjí Světýlko na hlavici

Na auto režim není až tak výkonný, třeba na koberec je lepší turbo, ale to mi pak téměř zvedá koberce. V turbo režimu se baterie mnohem rychleji vybíjí. I tak ale zvládnu vysát na jedno nabytí celý 3 pokojový byt včetně sedačky (nemám tolik koberců:)

Na každodenní úklid super, jsem s ním spokojená!

Registrovaný uživatel12. prosince 2025

Výkonný, hezký. Jsem spokojená.