Recenze Dreame X50 Ultra RLX85CE-6-BK

Robotický vysavač Dreame X50 Ultra RLX85CE-6-BK je navržen tak, aby usnadnil úklid domácnosti a ušetřil vám čas. Tento model je vybaven několika pokročilými funkcemi, které zajišťují efektivní a důkladné čištění různých typů podlah. ProLeap systém pro překonání překážek Jednou z hlavních předností tohoto vysavače je systém ProLeap, který umožňuje překonávání překážek až do výšky 6 cm. Díky tomu…

Paulikova.gita19. května 2026

Dobre si zmapoval terén, úklid byl v poradku

Hned po par hodinách používání házel hlášku zaseklých koleček, hláška se nedala odstranit

Vráceno

Varianta bílý
Registrovaný uživatel16. května 2026

vše výdaje a vytře dle očekávání

lukas.kopenec12. března 2026

Kvalita úklidu Inteligentní navigace v prostoru Bezúdržbovost Aplikace v češtině Spoustu možností nastavení

Dražší příslušenství Sáčky na nečistoty místo vyprazdnitelné nádoby

Máme dreameho dva týdny a jsme z něj nadšení. Uklízí opravdu důkladně, do ničeho nenaráží, nikde se nezasekává. Sestavil perfektní mapu domu, sám identifikoval pohovku, postel, židle, ... Není problém ho poslat uklidit konkrétní místo v mapě stejně tak jako ho nechat vysát a vytřít celý dům. K tomu je poměrně tichý, takže není problém nechat ho uklízet a u toho doma pracovat. Za nás perfektní investice.

Varianta bílý
petr.michal112. února 2026

Kvalita vysávání dobrá, mám jen dlažbu a parkety. Překážkám se dobře vyhýbá, ale když by jí měl objet a přijet z druhé strany, s tím má někdy problém a tu oblast vynechá. Týká se to překážek jejichž poloha se mění (židle a pod.) Na můj byt nabití baterie bohatě vystačuje, takže rychlost nabíjení nesleduji. Byl jsem zvědav na přejíždění vysokých prahů, ale ty zvládá skvěle. Vytírání je takové lehké, pokud v kuchyni upadne něco, co víc přilne a tak to neodstraní. Je tam ještě funkce na silně znečistěnou oblast, ale tu jsem ještě nezkoušel.

Ta aplikace v telefonu by měla mít možnost sdílení v PC nebo tabletu. Vyznačovat oblasti, kam nesmí nebo naopak kde má víc zabrat by se v plánku bytu vyznačovaly bez problémů, v mobilu to je obtížné.

Zatím vynikající, objednal jsem si v Číně náhradní díly (sáčky, filtry, mopy a pod,) a za 12 dní jsem je měl doma.

maik75. února 2026

Opravdu vysavač který vytírá Dělá si vše sám vč vyprání textilie Vypraná textilie je opravdu čistá Čistá voda vystačí na 2x vytření 100m2