Recenze Dreame D20 Ultra bílý

Robotický vysavač Dreame D20 Ultra bílý je navržen tak, aby zajistil efektivní a pohodlný úklid ve vaší domácnosti. Tento model kombinuje funkce vysávání a mopování, což znamená, že zařízením můžete pohodlně nahradit dva úklidové nástroje najednou. Díky laserové navigaci dokáže vysavač přesně mapovat prostor a plánovat optimální trasy úklidu. To zajišťuje, že žádné místo v místnosti nezůstane…

galvani788. června 2026

prahy opravdu zvladne vysava skvele

po poslednim update, pokud mu zavrete dvere bloudi 10+ minut po mistnostech kam nepatri i na nejintenzivnejsi cisteno proste neda blbou skvrnu od napoje cesky mluvit jsem ho musel ucit sam externe baterie zadny zazrak i pri cekani mimo stanici se vybiji a vyssi koberce ho vybiji extra rychle

Registrovaný uživatel24. prosince 2025

Vysavač mě mile překvapil. Úklid zvládá s přehledem. Snadné ovládání přes aplikaci. Mám doma kočky a psa a úklid je na jedničku. Koupila bych znovu.

simroedl28. listopadu 2025

Vše si udělá sám, je tichý, vysává i vytírá perfektně

Mohu doporučit! Škoda, že jsem si ho nepořídila již dříve!

brada.p26. října 2025

Zatím pracuje bezchybně

Ve staženém ovládání trochu bloudím než najdu co potřebuji.Nikde jsem nenašel ředění mycího prostředku navinylovou podlahu.

V celku pohoda, uvidíme časem.