Recenze Dreame A1 Pro 800 MLLA7200

Vstupte do budoucnosti péče o trávník se sekačkou Dreame A1 Pro 800. Jednoduše vytvořte bezdrátové hranice, obejděte překážky pomocí pokročilé 3D technologie a dosáhněte dokonalé úpravy trávníku díky inovativnímu plánování trasy ve tvaru písmene U. Ovládejte sekačku intuitivně přes aplikaci Dreamehome App a zažijte bezproblémové sečení. Dopřejte si bezstarostné sečení s inovativními funkcemi…

jaroslav.pinkava130. června 2026

Bez českého návodu, hovoří pouze anglicky, při couvání najíždí kryty ol na obrubniky, naráží do překážek při couvání a otáčení zastavuje před překážkou dříve, čímž je velká neposekana část, nemá senzor dotyku.

Uživatelský obrázek č. 1
rostislav.jevicky29. června 2026

splňuje vše, co jsem očekával

peldrimovska20. června 2026

Jednoducha rychla instalace na zahradu srozumitelna aplikace rozumne aktualizace, ktere resi nedostatky vyborne seka, dosekavam jen kraje jednou za dva tydny, coz zabere max10min vyborne se orientuje na zahrade

nevidi deku a nizsi male predmety, ale tomu se lze lehce prispusobit

Vyborny pomocnik s minimalni udrzbou, ktery hodne pomuze, za mne nejlepsi vec kterou jsem si na zahradu v posledni dobe poridil.

Tom Jemmy8. června 2026

Vše špatně. PIN nejde. Moc drahé