Průtokový ohřívač Recenze Dražice TO 20.2 1202105201

Recenze Dražice TO 20.2 1202105201

Elektrický tlakový ohřívač vody Dražice TO 20.2 je navržen pro přípravu teplé vody v různých prostředích, jako jsou domácnosti, chaty nebo sociální zařízení. Tento model je vhodný pro jedno nebo více odběrných míst, což umožňuje jeho flexibilní využití. Ohřívač má objem 20 litrů, což je dostatečné množství pro sprchu nebo více umyvadel. Příkon topného tělesa činí 2200 W, což zajišťuje rychlé…

llupa12. listopadu 2025

Dobrý obchod, rychlé dodání

Registrovaný uživatel8. července 2023

bezchybný provoz po dobu 10 a více let,velká výdrž materiálu,pro mě ideální velikost a rozměr,jednoduchá montáž,při výměně netřeba dělat jakékoliv úpravy.

s žádnými jsem se nesetkal.

pro mě dokonalý a kvalitní výrobek.

Registrovaný uživatel15. června 2023

Již kupuji po 17 letech druhý, takže vydržel dlouho, výborný ohřívač.

100 procentní spokojenost s ohřívačem, i s poměrem cena-kvalita.

Registrovaný uživatel17. května 2023

Od roku 1999 nám na chalupě fungoval bezchybně předcházející model, který byl dost často využíván a vydržel i přes železitou vodu z vrtu. Výhody vidíme v rychlosti ohřevu a dostatečné kapacitě.

Snad trochu matoucí ukazatele a ovládací kolečko.

Pro chalupu naprosto vyhovující zařízení, bez problému se během půl hodiny osprchují i čtyři lidé.

Registrovaný uživatel27. dubna 2023

Malý kompaktní bojler, pro dva lidi akorát, jednoduché zapojení do zásuvky

Registrovaný uživatel15. března 2023

malý ohřívač pro flexibilní použití.Výhodou snadná výměna-zachované stejné rozměry pro montáž !!!!

zakoupili jsme třetí po skončení životnosti.