Bojler Recenze Dražice OKHE ONE/E 50

Recenze Dražice OKHE ONE/E 50

Elektrický plochý ohřívač vhodný k instalaci v omezených prostorách, umožňuje rychlý ohřev vody díky konceptu dvou nádob. Nejvyšší teplota bojleru činí 80 °C. Obsahuje keramické topné těleso pro delší životnost. Instalace je možná i bez závěsu.

s.smicka2. září 2025

plně vyhovuje , hlavně rozměrově, jednoduché ovládání

vojtaw28. dubna 2024

dostačující množství vody, rychlý ohřev

??? možná po další zimě ???

Vybral jsem si ho, chtěl jsem ho, mám, ho a jsem spokojen.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2022

Jednoduchá instalace a obsluha Rychlý ohřev

Registrovaný uživatel19. července 2022

Vše dle ocekavani

Registrovaný uživatel8. června 2022

menší velikost, především hloubka bojleru umožňuje instalaci v menším prostoru

Již po 6 dnech provozu se nám odporoučela elektronika - led indikace teploty vody i teploty navolené zcela zhasla. S ohledem na stáří bojleru začínám litovat instalace přemoudřelé elektroniky, domnívám se, že dekádami ověřené bezproblémové bimetalové spínání ohřevu by se takto meodporoučelo. Jsem zvědav, jak se k tomu postaví výrobce,,,,,,,

Na konečné hodnocení je, zdá se, příliš brzy. Pokud by bylo možné vyměnit eletronickou regulaci za klasickou, bimetalovou ( kontrolní panel se zdá být rozměry identický - velmi moudrý počin )- byl bych zřejmě spokojen a to i dlouhodobě.

Registrovaný uživatel1. února 2022

výběr tohoto typu na doporučení známého, s bojlerem jsem velmi spokojená, funguje spolehlivě

S bojlerem jsem spokojená a mohu jen doporučit