Je to druhý bojler stejného typu, který jsem koupil, takže dobrý.
Neseděla rozteč šroubů, svorkovnice je o 25cm dál a bylo třeba skrátit trubky na vodu.

Je to druhý bojler stejného typu, který jsem koupil, takže dobrý.
Hezký design, funguje perfektně
Kvalita zpracovani, multifunkcni zaves pro zaveseni-pasuje na puvodni zavesne kotvy bojleru Drazice, modelu pred 15 lety
Bojler po cca 2dnech zacal po chvili provozu vybavovat proudovy chranic. Zjisteny kovove "spony" v jimce pro topne teleso. Po vycisteni jimky od "spon" vse OK. Zrejme spatne provedena "vystupni kontrola" kusu, ktery jsem zakoupil.
funguje, jak má, kapacita 100l naprosto dostatečná, zajímavý vzhled, tvarem lépe vyhovuje než klasický kulatý, používám nepřetržitě pro potřeby domácnosti
Mám ho krátce zatím bez problémů
Velké mínus jsou zástavbové a připojovací rozměry. Starý bojler jsem měl také Dražice OKHE100 a vůbec nechápu proč tento nový bojler OKHE100 nemůže mít stejné rozměry ukotvení a připojení s tím starým. Jako pako jsem musel měřit rozdíly, vrtat a řezat úpravu zavěšení, abych se strefil s novým bojlerem na stávající trubky. Jak by bylo hezké sundat starý a jen pověsit nový bojler a mít hotovo. Očividně v Dražicích nemaj hlavy na přemýšlení.
snadná montáž, jednoduché ovládání
nevím proč se teď dělají pojistný ventily (je součástí vybavení) s výstupem na odkapovou hadičku (hadici) v průměru 16mm, když dříve to bylo 10mm. Vypadá to dost nevzhledně, když je to na místě kde je to vidět
Dražice jsou super bojlery
Dělá to na co byl vyroben. Jsem spokojen.
S firmou i dovozem jsem spokojen.
Příliš brzo na hodnocení.
Co se ale týká značky , doufám že opět nezklame.
Perfektní výrobek.
manuální ovládání teploty
Přesně nám sedí do koupelny jak barevně tak i tvarově. Zatím Max spokojennost.
Pěkný dizajn.
Zatím vše funguje , jak má
kvalitní výrobek, u nás se železitou vodou vydrží 9-10 let
měl by mít stejné úchyty, musel jsem je upravit rozbruskou
snadné ovládání , dobrá izolace , pěkný tvar
dobrý výrobek za dobrou cenu