Recenze Drahokamy kolem nás: Lokality sběru minerálů v Česku a na Slovensku pro začátečníky i pokročilé - Vlastimil Toegel (2013, vázaná)

V knize sice nenajdete kouzelné slovo otevírající jeskyni plnou bohatství, ani plánek ostrova pokladů. Zato je zde návod, kde a jak najít reálné drahokamy naší neživé přírody, které jsou někdy neuvěřitelně krásné, mnohem krásnější než filmové poklady z barevných sklíček. Při troše štěstí si po přečtení této knihy můžete najít sami vlastní, skutečné „drahokamy“. Kniha je určena jak začínajícím…

Registrovaný uživatel10. srpna 2020

Knihu jsem chtěl jako atlas drahých kamenů,ale boužel moc jako atlas nefunguje. Jinak hezké obrázky,hezky vysvětleno. Geologická naleziště drahokamů.