Recenze Dr. Theiss Vizik alergie 10 ml

Vizik oční kapky zvlhčují svědící a zarudlé oči. Tvoří účinný ochranný komplex proti škodlivým vlivům. Účinkují při alergii způsobené pyly, prachem a zvířecí srstí. Jsou dobře snášeny i při dlouhodobém používání.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Oční kapky Dr. Theiss Vizik alergie jsou podle recenzí účinné při řešení alergických příznaků a udržují správnou vlhkost oka. Zákazníci oceňují, že neobsahují konzervační látky a jsou vhodné i pro citlivé oči. Produkt splňuje očekávání a jeho trvanlivost po otevření je výhodou.

• Pomáhá udržet správnou vlhkost oka
  • Účinné při alergii
  • Neobsahují konzervační látky
  • Dlouhá trvanlivost po otevření
  • Vhodné i pro velmi citlivé oči
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Jana H.12. března 2025

Konečně kapky co můžou být načatý rok :) A mně na alergii fungují :)

stana.svugerova26. dubna 2024

Jsou účinné.

paril127. dubna 2024

ještě nevím, ještě jsem ho předtím nepoužíval a teď je to ještě krátká doba posuzovat

Registrovaný uživatel28. října 2023

Pomáhá udržet správnou vlhkost oka.

Výborný produkt za příznivou cenu.

Registrovaný uživatel19. října 2023

Splňuje co slibuje !!!!!!!!!!!

Registrovaný uživatel28. září 2023

- kapky i pro velmi citlivé oči - můžete používat dlouhodobě (a vydrží 1 rok) - neobsahují konzervační látky

Konečně kapky, které dělají to co slibují. Když jsem používala delší dobu Allergodil, oči mě pálily a štípaly, musela jsem je vysadit. S Vizikem žádný problém, dokonce po čase se oči tak zklidnily, že příznaky pálení, suchosti časem vymizely. Kapky doporučuji zkusit.

Registrovaný uživatel12. srpna 2023

Chválím tuto pohodovou lékárnu

Registrovaný uživatel7. srpna 2023

Dlouhá trvanlivost

Při mírné alergii (svědění očí) jsem jedenkrát použil a v podstatě to problém vyřešilo. S kapáním jsem problém neměl.

Registrovaný uživatel26. května 2023

Jsem naprosto spokojená - mohu vřele doporučit dalším kupujícím