Recenze Dr. Theiss DOLORgit med kapky 10 ml

Recenze Dr. Theiss DOLORgit med kapky 10 ml

Ušní kapky DOLORgit med jsou určeny k mírnění obtíží vnějšího zvukovodu - jako první pomoc při bolestech uší a při akutním zánětu vnějšího zvukovodu. Účinná látka glycerin účinkuje na základě vysoké schopnosti vázat vodu, čímž zmírňuje otok, bolest, zarudnutí a svědění. Navíc vytváří ochranný film chránící před dalším podrážděním a vnějšími vlivy. Panthenol má ve vnějším zvukovodu…

darin220. září 2025

rychle učinkuje

monikanova48919. listopadu 2024

Tyto ušní kapky Dolorgrit med 10ml sem poprvé sama v nouzi na vykend si koupila když mně nevzali bez objednání na ORL tak na vykend sem je koupila a pomohli mi hodně né však úplně ale i tak hurá aspoň naka pomoc

No problém byl že jsou moc masné že sem byla od nich furt masná a hlavní problém že sem nezmohla nosit naslouchátko tak sem nic neslyšela celý vykend a další tři dny bohů díky že sem nic povinného neměla a mohla zůstat v bezpečí doma

vladabaier30. listopadu 2023

Produkt jsem vybral na popud manželky, která byla s jeho pozitivními účinky velmi spokojena. Zatím jsem produkt použít nemusel.

Registrovaný uživatel29. července 2023

To co slibují splní.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

Na bolest v uchu nezabral

Registrovaný uživatel23. července 2022

Rychle ulevuje od boleti .

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

Kapky odstranily tvorbu šupin a bolest uší, velice mi pomohly.