Nosní sprej Recenze Dr.muller Panthenose + hořčík 20 ml

Recenze Dr.muller Panthenose + hořčík 20 ml

Panthenose nosní sprej zvlhčuje suchou nosní sliznici a chrání ji před vysycháním. Působí preventivně proti opakujícím se bakteriálním infekcím horních cest dýchacích, chronickým rýmám. Hořčík se podílí na snížení alergické reaktivity nosní sliznice. Dexpanthenol zklidňuje a hojivě působí na sliznici nosu při rýmě a podporuje její zvlhčení.

Pavel23. listopadu 2025

Doporučuji, sklidňuje nosní sliznici

DanielKuchta745. ledna 2025

Pomaha asipri bezne ryme z poloviny nevim.Ale urcitr zvlhcuje nos.za mne az dost.hlavne pridvou vstřicich.uvolnuje přicpany nos.Za mne jako alergika urcité -ano .castečna alternativa -kapek z mořské vody..

nékdy az moc zvlhčuje.to menši minus

jja je budu.ted nékdy kupovat.hlavné suchy nos.alergie.vyhodou určité.je ivétši baleni než klasicke kapky do nosu ! zdravi zdar

Jana12. června 2024

- používám výrobky PantheNose vždy při virózách...zejména rýmě. - jsou jemné a na nosní sliznici mají dobrý účinek

- nemám argument proti

- řadu PantheNose používám už několik let a jsem spokojena s jemným hojivým účinkem, nejen na nosní sliznici, ale i v okolí nosu

Registrovaný uživatel20. prosince 2022

kapky pomáhají,krátká doba na hodnocení

Registrovaný uživatel10. května 2021

Pálí jako čert.