Recenze Dr. Böhm Isoflavon forte 90 mg 30 dražé

Recenze Dr. Böhm Isoflavon forte 90 mg 30 dražé

Isoflavon forte je doplněk stravy ve formě dražé, který obsahuje extrakty z jetele lučního a sóji, je také obohacený o pupalkový olej. Je určen speciálně pro ženy v období klimakteria a po něm. Zmírňuje klimakterické a preklimakterické obtíže, předchází jejich nepříjemným projevům a obnovuje hormonální i duševní rovnováhu. Klimakterium se může projevovat například pocením, návalem horka,…

Registrovaný uživatel15. června 2023

Funguje a pomáhá jak je potřeba.

Registrovaný uživatel14. prosince 2022

produkt se prodával po 60kapslích, doporučená dávka byla 2x denně. Teď se produkt nabízí po 30kapslích ale doporučená dávka 1x denně za vyšší cenu. Nechala jsem produkt změřit a je o polovinu slabší jako produkt ze 60kapslích. Tzn, že produkt za vyšší cenu má menší účinnost, proto jsem málo spokojená

Produkt jsem užívala asi 2 roky, ale moje hormony si na něj zvykly, tak jsem brala jiné přípravky.Vrátila jsem se k produktu asi před 4měsící, kde ještě byl produkt po 60kapslích.Jsem z toho smutná, že nabízíte produkt, který neplní na 100% svůj účel. Aby produkt zabíral musím brát 2x denně, což je velká finanční zátěž v tomto období

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Kupuji pravidelně. Velice účinný u menopauzy. Potíže pro které byl zakoupen zmizely z 95%.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2021

ještě nevyzkoušeno

Registrovaný uživatel14. března 2021

Jsem velmi spokojená,netrpim navalí a mohu doporučit , ženám po 40. Je to přírodní produkt a stačí 1 tabletka denně.

Registrovaný uživatel22. června 2019

Opravdu ucinkuje na rozdil od mnoha dalsich

Cena velmi vysoka