Recenze Dovolená s moderním fotrem - Dominik Landsman, Nataša Landsmanová (čte Jana Pidrmanová, Filip Švarc) [CDmp3]

Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, ve svých knížkách vyčerpávajícím způsobem vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená. V nové knize čtenář zjistí, že ani s letní dovolenou to není žádné terno, zvlášť když máte malé dítě a manželka vás místo na každoroční chalupu donutí jet do Bulharska k moři. A kdyby jen to! Nataša, druhá polovina rodičovského páru, se…

Registrovaný uživatel25. ledna 2023

Zábavná kniha od prima autora. Super oddechovka.

Registrovaný uživatel18. října 2022

Jsem naprosto zklamaná. Mrzí mě, že jsem si koupila i další knížky tohoto autora, nalákalo mě oddechové čtení po přečtení prvních dvou dílů Deníčku moderního fotra a po Karanténě s moderním fotrem - poté jsem očekávala pokračování - nebo dokonce navýšení humoru od tohoto autora. Knížku jsem vůbec nedočetla, stejně tak další knížky o chalupě a "satiru" politickou - to už byl naprostý úpadek. Je mně líto, že musím napsat takovouto negativní kritiku, ale říkám vždycky pravdu. Ocitla jsem se ve velmi obtížné životní situaci a potřebovala jsem číst něco osvěžujícího, lehkého, u čeho bych se mohla alespoň trochu inteligentně pobavit a nemusela moc přemýšlet. Jsem celoživotní velký čtenář, moje knihovna čítá cca 3 tisíce knížek, bohužel, většinou vyžadují hodně přemýšlení a nejsou zrovna humorné - hodně z nich historické dokumentární knížky atp. Nechtěla bych tímto vzít autorovi chuť do dalšího psaní, ale snad to nebude o opakování se, ale něco nového...

Varianta e-kniha
Registrovaný uživatel13. června 2021

humorně napsáno, velmi čtivé

Registrovaný uživatel7. června 2021

Mám ráda tento styl humoru.je to odpočinkové čtení

Registrovaný uživatel7. května 2021

Neotřelý humor, jedinečné pojetí.

Registrovaný uživatel19. března 2021

vtipně napsané, na rozdíl od prvního dílu není rozvleklé

na dovolenou pro zasmání ideální

Varianta e-kniha
Registrovaný uživatel28. ledna 2021

veselé čtení doporučuji

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Dnes jsem si to konečně chtěla pustit a nejde to. Zítra to zkusím na jiném přehrávači.

Varianta audiokniha
Registrovaný uživatel4. září 2018

Jak prožít život s nadhledem a úsměvem na rtech.

Super kniha na odreagování.