četla jsem delegátku pod rouškou nejistoty a s paní Jitkou jsem se také setkala osobně letos v Řecku :-)

Vtipné, pohled "z druhé strany"
Čtivé, vtipné, po přečtení tak trochu ztráta iluzí (o mnohých z nás). Snad psáno s nadsázkou, jinak až závan deprese :-)
Autorka vyuzila pekneho tematu. Citite slunce, dovolenou. Zadna tezka cetba, odpocinkova zalezitost.
Celkem casto mi vadila nadrazenost pani delegatky. Rada bych citila slunnou pohodu, ale spise jsem si pripadala jako hlupak.
Na rychlovku a relax fajn, ale nevratim se k ni.
znám bratra autorky a kniha mi připadala mimořádně čtivá
vše je řečeno hodně na rovinu
kniha je čtivá a zajímavě shrnuje zážitky delegátky v cizí zemi
Velmi čtivé, svižné, přečetla jsem za dva dny. Vtipné.
Problém je s obsahem, lépe řečeno reálností, což asi většině laické veřejnosti nepřijde. Delegáta dělám dlouho a některé situace a autorčin postoj mi přijdou absolutně mimo. Jinými slovy, nikdy se mi nestaly a některé nevěřím, že vůbec jsou možné.
Chápu, že jde o zhuštění 6 sezon do 3 dnů, to je ok. Ale vadilo mi stálé a nekonečné opakování (naražený nos), pořád ty samé pozdravy, až antagonická servilnost nevychovanému klientovi a jadrné podvědomé myšlenkové obraty. Chování řecké CK a přístup je neuvěřitelný a byť v turismu je možné leccos, těmto grádům prostě nevěřím. Přeházet schůzky cestou na letiště, aby hoteliér, kterému dáváme business, neměl potenciální půdu na výmysly o opilosti delegáta v bazéně, je kardinální blbost a ukázka toho, jak to vypadat určitě nemá. Dobrý delegát je v destinaci respektovaný.
Nekonzistentní, přišlo mi to jako souboj vzorné žačky z první lavice a rebelky z té poslední. Co vidím jako hlavní problém je to, že tuto profesi neukazuje reálně, zejména pro čtenáře, kteří o práci uvažují.
Vtipně napsaná kniha. Vzhledem k tomu, že jsem několik let práci delegátky dělala, musím uznat, že spousta v knížce uvedených příhod je pravdivých :-)