Recenze Doufat znovu - Mona Kasten (2020, pevná)

Recenze Doufat znovu - Mona Kasten (2020, pevná)

Everly Pennová nevěří na lásku. Celé roky musela přihlížet, jak její matka trpí otcovým násilnickým chováním a jak stále více ztrácí sebe samu. Zážitky z dětství ji natolik traumatizovaly, že se rozhodla nikdy nezamilovat. To se však změní, když potká Nolana Gatese.

Registrovaný uživatel12. srpna 2022

Další naprosto dokonalá kniha od Mony Kasten.

Registrovaný uživatel16. května 2021

Mám od této spisovatelky 5 ks knih a ke všem není co dodat. Vynikající jako vždy, přečetla jsem je téměř jedním dechem. Ale nesmím to se čtením přehánět v mém věku. Doporučuji tuto paní spisovatelku číst.

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Příběh se lehce čte a stránky ubíhají rychle. Skvělé postavy, které si zamilujete.

Mona je skvělá autorka a u čtvrtého dílu série vůbec nezklamala! Doufat znovu se hezky čte a i přes větší počet stránek to rychle ubíhá. Příběh je moc hezký a strašně se mi líbil. Postavy jsem si oblíbila už z předešlých dílů, ale když jsem začala číst tenhle díl, tak jsem si je úplně zamilovala! Já mám teda radši 3. díl, ale tenhle se zařadí hned za něj.

Registrovaný uživatel31. prosince 2020

Kniha se mi líbila, přečetla sem ji za tři dny.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2020

Za mňa jej najhoršia kniha, teda, mne sa páčila najmenej, ale i tak moc dobé čítanie.