Mobilní telefon Recenze Doro Primo 413 Dual SIM

Recenze Doro Primo 413 Dual SIM

Vlastnosti produktu mobilní telefony / Smartphony: Feature1: Bluetooth Feature2: Kamera Feature3: Radio všeobecný: Outdoor: ne Typ paměťové karty: microSD Ovládání: Klávesnice mobilního telefonu Max. čas hovoru (hod. ): 6 Max. čas stand-by (hod.

frantisek.dobias21. března 2024

Telefon jsem nekoupil protože byl v angličtině

Registrovaný uživatel8. února 2023

Moje maminka (80 let) již tento telefon měla. Vyhovoval jí, je dobře čitelný, tlačítka fungují jak mají. Asi po 5 letech přestal fungovat. Byla z toho špatná, vyhovoval jí. Už ho znala. Nabízel jsem jí jiný model. Nakonec jsem koupil mamce zase tento a ona si nemusela na nic nového zvykat. Je spokojená.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

jednoduchý,přehledný, prostě super.....už mám druhý.

jeden z nejlepších co sem kdy měl....podotýkám, jsem důchodce....mladý by to asi nerozchodily.

Registrovaný uživatel27. června 2022

pro starého, se zbytkem zraku výborný

Registrovaný uživatel8. října 2021

velká písmena , snadná manipulace

perfektní mobil pro seniory

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

Již několik let jsem měl tentýž model, ale praskl mi na něm displej, proto jsem zakoupil úplně stejné provedení jaký jsem měl dosud a jsem s ním jako starší člověk velmi spokojen.

Doporučuji pro seniory.

Registrovaný uživatel15. prosince 2020

Prima design a přehledné klávesy i displej. Pro seniory není nic lepšího.

Registrovaný uživatel15. listopadu 2020

Jednoduché ovládání, vhodný pro seniory.

Manuál není v češtině.

Varianta 100 MB stříbrný
Registrovaný uživatel18. října 2020

Plně postačuje mým nárokům. Potřeba telefonovat, psát SMS, kdykoliv mít přehled o čase. Dostatečná velikost písma a cenová dostupnost i pro důchodce.

Jsou v souladu s cenou.

Mě plně vyhovuje.

Registrovaný uživatel13. června 2020

Velmi dobrý telefon pro seniory, jednoduché ovládání, intuitivní menu. Podle 90-letého strýce nejlepší mobil co kdy měl.

Prostě jednoduché, pro ty co nepotřebují net, dělal selfie při každé ptákovině atd.

Varianta 100 MB modrý
Registrovaný uživatel10. června 2016

Líbí se mi tento mobil. Má velká písmena i číslice. Lehce se nosí v kapse. Je mírně nemotorný v ovládání. Jiné bez OS jsou pohodlnější. Pořídil jsem si jej kvůli výraznému ICE, kde mohu zadat více informací pro případně zasahující pohotovost. A mohu zadat polohu stiskem jednoho tlačítka. Byl jsem zklamán tím, že nemohu zadat rok narození. Rok 1970 bylo vrcholem. Rok 1955 jsem prostě nezapsal. Mobil na mne stále kvákal, že dělám chybu nebo co. Překvapení na mne čekalo i co se týká zápisu léků. V kolonce jsem mohl zapsat pouze 3. Objevil jsem kolonku "ostatní údaje", tak jsem tam vepsal rok narození a ouha, při uložení a následné kontrole zápisu se tento zápis objevil i v kolonce "léky". U volby velikosti písma - je dvakrát malé "cs", přičemž se u jednoho píše malým písmem a u druhého velkým písmem-pravdu zjistíte až začnete psát. A to nejsem u konce s průzkumem. Ale již teď je vidět, že kontrolu naprogramování, prováděl lajdák, nebo to kontrolou ani neprošlo. Pokud by nebyla doba na vyřízení reklamace dlouhá, podle zákona až 1měsíc, tak bych telefon určitě reklamoval.

Registrovaný uživatel12. září 2015

Dobrý den, já mám též problém s tímto telefonem - nezobrazuje se mi odesilatel SMSek, takže nepoznám,kdo mi píše...Mohl by mi někdo poradit, v čem je problém ? Moc děkuji , Můj mail - Jvarmuzova@seznam.cz

Registrovaný uživatel20. prosince 2014

Vzhled, funkce, displej a tlačítka(podsvícení) jsou výborné. Asi mou nešikovností stále při přijatém hovoru se mi na displeji objeví jen číslo volajícího a jméno chybí. Může mě někdo poradit, kde dělám chybu? Můj mail chojuro@seznam.cz. Děkuji předem

Varianta černý