Stojan na slunečník Recenze Doppler Profi 85892FA 42 kg antracit

Recenze Doppler Profi 85892FA 42 kg antracit

Stojan je vybavený dvěma koly a rukojetí pro snadnou manipulaci. Na spodní straně betonové základny je připevněna ochrana podlahy, aby nedošlo k jejímu poškození. Stojan je vhodný pro slunečníky až do průměru střechy cca 250 cm.

Registrovaný uživatel10. července 2022

Kolečka

Registrovaný uživatel17. června 2022

Slunečníky jsou velmi dobré a funkční

Balení 3 slunečníků najednou bylo neprakticky provedeno do jednoho balíku, takže neprošlo výtahem a vzhledem k celkové váze bylo složité demontovat balík a po částech odvozit. Upřednostnila bych balení do více balíků.

Registrovaný uživatel29. července 2021

Těžký, bytelný, kolečka pro snadnější posuv.

Registrovaný uživatel12. června 2021

Stojan používám každý den.

Ještě jsme nepřišly na to,jak slunecnik upevnit do stojanu,aby se nevyklal.Za ty peníze byvto mohlo být jednodušší.Neumím popsat co potřebují a nástavec na udržení týče ve stojanu prostě nedrží.Ale chtela jsem stojan tak ho mám.

Stojan na slunecnik mám ale nedokážu ho upevnit tak aby se slunecnik nekyval.Takže 50:50

Registrovaný uživatel6. června 2021

stabilita, celkově kvalitní výrobek

Registrovaný uživatel10. srpna 2020

Vypadá hezky a dobře drží slunečník Stojan používám denně

Registrovaný uživatel3. srpna 2020

Perfektní stojan, i na velké slunečníky. Máme slunečník 250x200cm, vyklápěcí. Slunečník se ani nehne. Stojan je těžký, ale má kolečka, takže manipulace je dobrá.

Doporučuji, jsem ráda, že jsem vybrala tento stojan.