Splňuje vše, co potřebujeme, je lehké.

Splňuje vše, co potřebujeme, je lehké.
Kvalita, zpracování, vzhled.
Zatím žádné.
U dvou předchozích lehatek (jiné značky) se potrhlou vyplet při pouhém posazení.
Zatim spokojenost.
kvalitní a bez problému
Pohodlné lehátko, kde si lze snadno polohovat hlavu, jak člověk potřebuje. Díky područkám se z něho dobře vstává. Lehátko využíváme celou sezónu. Máme na něj potah doppler na zip, takže se snadno pere a udržuje. Dva roky jsme měli jedno lehátko a nyní jsme přikoupili druhé, abychom s manželem měli každý své. :)
Již dříve jsme toto lehátko používali k naší velké spokojenosti. Bohužel časem došlo k vytržení výplňové textilie a tak jsme byli nuceni si obstarat jiné.Naprosto nám vyhovuje, je vyzkoušené a během sezony denně používané. Při této příležitosti bych se ráda zeptala, zda je možno někde samostatně obstarat novou výplň. Asi od vás tuto odpověď nedostanu, přesto bych ráda požádala o radu, kam se event. obrátit. Za toto mnohokrát děkuji.
žádné nedostatky jsme nezjistili.
Znala jsem toto lehátko z lázní, ale tam bylo skládací.
Nohy nejsou skládací, zabere příliš místa při uskladnění.
lehátko vypadá dobře, opěrka jde sklopit do vodorovna, je pevné a poměrně lehké !
zatím vzhledem k ročnímu období nepoužito !
Jen trochu neskladné
důkladně možno zhodnotit až po nějakém čase používání , zatím nepoužito !
doporučení od známých,pevný-přesto lechký,celé léto
neskladný
Lehátko splňuje naše požadavky, pohodlné, polohovatelné a lehké.
Možná šírší podrůčky v oblast loktů
Perfektně lehké a lehce se s ním manipuluje
Rukojeť je na slunci trochu rozpálená…
Tento produkt je extrémně pohodlný
Super, stabilní, pohodlné. Oproti jiným výrobkům se dá nastavitelná část úplně položit, proto se dá pohodlně ležet i v poloze na břiše.
Kvalitní, stabilní,splnilo očekávání
Je vynikajici
Prozatím jsem na nic neprisla
Je to dobre lehotko,pevne,dobre se na nem lezi.