Recenze Doogee V Max

Odolný mobilní telefon Doogee V Max pohání osmijádrový procesor MediaTek Dimensity 1080 pracující na frekvenci 2,6 GHz. Ten zajistí plynulý chod operačního systému Android 12. Zobrazení má na starost 6,58" IPS displej s rozlišením 2408 x 1080 px a jemností 401 PPI. Krytý je odolnou vrstvou Corning Gorilla Glass.

Registrovaný uživatel29. srpna 2023

Super baterie a její výdrž

Za mě žádné nemá

Varianta 12/256 GB Sunshine Gold
Registrovaný uživatel30. července 2023

Velká kapacita baterie (běžné používání,mobilní data zapnuta,tak 4 hodiny denně na wifi,občas nějaká gamesa - 7dní bez nabíjení). Rychlá odezva a celkový běh systému. Sim+pamětová karta Noční kamera

Pro někoho váha a tloušťka (500gr a cca 2,5cm) Nemá termokameru Nemá bezdrátové nabíjení Trošku problém sehnat pouzdro (není vada produktu a situace se zlepšuje,telefon je vydaný na trh v únoru 2023)

Odolný telefon(jak akumulátorově tak odolností proti vodě,prachu,atd.),který má výdrž a nezasekává se (alespoň zatím,mám ho zhruba 1 měsíc).

Varianta 12/256 GB Moonshine Silver
Registrovaný uživatel21. července 2023

Android,foťák ,paměť barvy, rozlišení, displej ,skvělá výdrž baterie.

Zvyknout si na menu ovládání,kam se ukládají soubory .Váha ,ale s tou jsem počítal ,protože to výrobce uvadi

Naprosto mi vyhovuje

Varianta 12/256 GB Moonshine Silver