Mobilní telefon Recenze Doogee S95 Pro

Recenze Doogee S95 Pro

Mobilní telefon Doogee S95 Pro nabízí odolnost zaručenou standarty IP68, IP69K a MIL-STD-810G. Díky procesoru Helio P90 a vnitřní paměti o velikosti 8 GB nepocítíte žádné zamrzání při hraní her a používání více aplikací zároveň. Navíc s pamětí 128 GB, kterou lze snadno rozšířit paměťovou kartou, se nemusíte bát, že by jen tak došel prostor pro všechny vaše hry, hudbu a aplikace. Zařízení…

Registrovaný uživatel26. září 2021

jsem spokojený se značkou

Registrovaný uživatel14. července 2021

Během měsíce se mi odlepil zadní kryt telefonu,takže půjde na reklamaci.jinak žádnej zázrak to není.ocekaval jsem od toho víc.

Registrovaný uživatel4. března 2021

odolný, vodotěsný, výdrž baterie

Komme4. prosince 2020

Po 14 dnech se nedají poslouchat zvuky chrastí a neuznali ani reklamaci říkají že tam sou kovové piliny vůbec nedoporučuji

Tomáš Pecl26. října 2020

Vysoká odolnost, fotoaparát, vysoký výkon osmijádrového procesoru. Stereo reproduktory-perfektní zvuk i při hlasitém vyzvánění (než se porouchají)

po 14 dnech užívání odešla čtečka otisků prstů a po necelých 2 měsících se nedají poslouchat zvuky z reproduktorů- chrastí to v něm jako ve starým filmu. A to jsem s telefonem nezatloukal hřebíky, nepolejval jsem ho vařící vodou a nedával jsem ho zmrazit do ledu jak to ukazují odolnost na You Tobe.

Nejsem s telefonem spokojený. Myslel jsem si že kupuji odolný telefon a že za ty peníze mi vydrží víc.