měl to být dárek k Vánocům, syn byl hodně zklamaný, od samého začátku jedna vada za druhou, třikrát na reklamaci a stejně nefunguje jak má, peníze vrátit odmítli.
v tomhle obchodě už nikdy více!!!!!!

v tomhle obchodě už nikdy více!!!!!!
Výdrž baterie atd.
Dost těžký.
Za mě spokojenost.
Zatím super bez problému. Vše funguje jak má.
Baterie. A to pro to,že vydrží tak dlouho že pak ani nevím kde mám po těch pěti dnech nabíječku ......
Za mě super telefon
Bezkonkurencni vydrz baterie. Nabijim jednou za 9 dni pri beznem pouzivani.
Skutecne bytelny.
Libivy design (muze byt subjektivni)
Pripravte se na to, ze telefon neco vazi a ma vetsi rozmery, ale to je dan za odolnost a megavydrz.
Odolný skvělá výdrž, a s fotakama sem spokojen i s reproduktory.
Velmi dobrý telefon, este kdyby byl v nabydce nějaký pouzdro na nošení. Děkuji naschle.
Velikost barie
nastavení je jiné než už předchozích, což mě docela zklamalo
No čekal jsem víc...
Za nás zatím dobrý
umí všechno + dlouho vydrží
nepraktická boční tl.
pro mě stačí, dostanu se na internet přes wi-fi a na cestách si přečtu eknihu, nebo zkouknu film, nebojím se že se mi rozbije
Výdrž baterie, dobrý fotoaparát.
Trošku větší váha.
Dobrý odolný telefon, lze používat i v těžších pracovních podmínkách. Dobrá cena.
Odolnost
Baterie
Váha
Google maps ukazují špatný směr pohledu
Výdrž baterie.
Nefunkční oznámení a notifikace většiny aplikaci!!!
Telefon funguje jako hodinky bez závad a skvělý pomocník. Baterie je super když zapomenu nabít nic se neděje. Odolnost proti pádům je taky vysoká. Jsem trošku nemotora a kolikrát mi telefony vyskočí samy z ruky, ale tomuto to vůbec nevadí.
Bohužel nemá 3.5 Jack který mi ti docela chybí protože ta redukce moc nefunguje hraje převážně jen jedno sluchátko.
Vřele doporučuji je dobrý i na hry procesor je výkonný.
Velký
Odolný
Pomalí
Seká se
Vypíná se
Opožděný
WiFi
Mám pouze pár dní.... zatím spokojenost... vydrž baterie, vzhled, fotoaparát, navigace,
Asi baterie.
Kouoeny 2 přístroje,jedne nefunkční reproduktor a druhý po zapnutí otevíral sám aplikace.
Nedoporučuji.vyberte jineho výrobce
Baterie vydrží krásně, při plném nasazení (hry, YouTube, focení) tak dva a čtvrt dne
Odolnost slušná za tu cenu krásná
Ram dostatečná
Reverse chargeing
Slabší reproduktor
Signál byohl být lepší
Velká kapacita baterie. Odolnost, není nutný obal. Jinak standardní telefon s Androidem, podporuje všechny mnou užívané aplikace, nezaznamenal jsem problém.
Výdrž baterie, odolnost, celkový výkon, cena.
Když vám v létě spadne na nohu, tak to fakt bolí :-)
Poměr cena výkon je vice než dobrý ;-)
Je přesně dle mých představ.
Mám ho krátce ale koupil jsem na doporučení kolegy,který ho má již dlouho a je s touto značkou spokojený
Dobrá baterie
Měl být nerozbitný,a při prvním pádu mi prasklo sklo