Mobilní telefon Recenze Doogee S86

Recenze Doogee S86

Doogee S86 je se svým obrněným tělem s odolností vojenských standardů MIL STD-810G připraven na extrémně náročné používání. Se svou masivní 8500mAh baterií vydrží 2 až 4 dny na jedno nabití. Díky osmijádrovému procesoru Helio P60 vládne silným výkonem a čtyřnásobný 16Mpx fotoaparát zajišťuje za všech okolností parádní fotografické výsledky. Doogee S86 má síly na rozdávání.

Registrovaný uživatel14. března 2022

Mám ho sice krátce,ale je super..

Varianta 128 GB černý
Registrovaný uživatel13. března 2022

Doogee mají i moji známí a nikdo nemá žádný problém, trochu těžší, ale za tu výdrž baterie to stojí.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Přesně co jsem očekával. Zatím po týdnu používání a doladění systému aplikacemi žádné problém.Baterie vydrží opravdu dost.

Snad jen odemykání dotykem není úplně přesné.

Varianta 128 GB černý
Registrovaný uživatel8. listopadu 2021

Výdrž baterie, překvapivě citlivý displej, rychlé reakce. A to nepočítám odolnost a cenu.

Velikost a váha, ale to k odolnému telefonu patří a vlastně to není ani zápor.

Registrovaný uživatel7. října 2021

Nahrazení původního zodolněného mobilu. Robustnost, odolnost a přehlednost s návazností na MIL-STD-810. Každodenně.

Všeobecná spokojenost.

Registrovaný uživatel28. září 2021

Na první pohled mě zaujal vodě odolny prachu vzdorný, masivní. cena kvalita výkon. používam ho denně

perfektní pro mně