Mobilní telefon Recenze Doogee S60 Dual SIM

Recenze Doogee S60 Dual SIM

Telefon pohání výkonný procesor MTK Helio P25 Octa Core o frekvenci 1,6 GHz. Nadstandardní RAM paměť 6 GB a uložeště 64 GB. Grafika běží na chipu GPU Mali-T880. Má velký 5,2 palcový displej IPS s více dotyky, s rozlišením FHD 1920 x 1080 pixelů.

Registrovaný uživatel12. listopadu 2019

Slabá výdrž baterie. Telefon se vybije za dva až čtyři dny slabého provozu.

Varianta 64 GB černý
Registrovaný uživatel22. února 2018

Je opravdu odolný

těžší

Doporučuji,pro chlapa ideální

Varianta stříbrný
Registrovaný uživatel18. února 2018

Za ty peníze velmi slušná volba.Mouchy se najdou všude a vždy se dá něco vylepšit. :-)

Zbytečné stránky ze zpravodajstvím.Nejdou odstranit.

Splňuje účel.

Varianta černý
Registrovaný uživatel10. února 2018

Doogee S60 .zvuk se ztrácí,někdy neni vubec slyšet, hlasytost se mění,vyměnil jsem za jiný a dělá to samé,musím otevřít krytku na sluchátka nebo na nabíjení a pak zase jde hlasitost normálně,pořád do kola :-(

Registrovaný uživatel2. února 2018

foťak super..

velký, těžký, některé povely musím zadávat dvakrát...nedodali dárek,který na stránkách nabízeli...v kapse se zapína sos a foťák...chtělo by to vypnout...nejde...špatný reproduktor...celkově jsem byl zklamán...vzhledem k reklamě jsem očekával více:-)

Není špatný!!! cena je asi přímo úměrná možností!! jablko je hodně v prde...i!!!

Varianta zlatý
Registrovaný uživatel13. ledna 2018

lehce ovladatelný, pěkné foto, celkově dobře provedený

velikost

dopručuji, velmi dobrý