Je to pomalej krám, ale co chceš za 2700. Za měsíc novej!!!!!

Je to pomalej krám, ale co chceš za 2700. Za měsíc novej!!!!!
Tento telefon je pro seniory velmi dobrý. Je fajn, že když upadne na zem, nerozbije se.
Nemohu zatím říci o záporech, protože ho mám asi měsíc, ale je trochu těžký a dost veliký . Musel jsem si zakoupit kvůli telefonu ledvinku. Nikam se mi nevešel.
Vcelku uspokojující .
Dobrý mobil koupen do zálohy původní slouží 3 roky a bez problémů
Slušný telefon za rozumnou cenu
Telefon jsme zapli a bohužel při příchozím hovoru jde v mobilu druhého člověka slyšet jen ozvěna a nerozumíte člověku v telefonu DOOGEE..Za mne bohužel telefon k ničemu
Špatný reproduktor i mikrofon již druhá reklamace
Koupila jsem pro vnuka, je spokojený.
Zatím o ničem nevím, máme ho krátce.
levný, odolný
hodně odolný,hodně dobrý
výborný audorový mobil,mám ho rok a 2 měsíce v náročných podmínkách a slouží výborně
jsem velice spokojen
Těžký,ale to je dáno bytelnym obalem
Normálně vybavený Smartphone. Rychlost je OK. Display ok , žádné super obrazy ale plně dostačí. Dobré provedení co se týče odolnosti telefonu. Konektory jsou kryty gumovými ucpávkami.
Neskutečná výdrž baterie. Pro lidi co žijí aktivně a ke svému teleofonu se nechovají zrovna něžně ...
Při potřebě sebeobrany lze dobře mířeným hodem po protivníkovi použít telefon jako zbraň :-)
Váha telefonu je opravdu vyšší a při pádu na prst u nohy by mohl způsobit zlomeniny :-)
Škoda že nemá kontrolku - při nabíjení , nebo příchodu zpráv by to bylo fajn.
U telefonu za 3 tis. s výdrží baterie zhruba 10 dní by hledání záporů bylo zbytečné hledání hnid.
Po asi 3 týdnech mi přestalo fungovat boční tlačítko na zapínání a vypínání displeje, budu posílat na reklamaci
baterie,odolnost,vzhled
celkem násilné otvírání sluchátkové zdířky
za tu cenu super
velká výdrž baterie, lépe padne do ruky protože není tenký jako většina dnešních smartfounů
dobrá výdrž ,odolný telefon,vhodný do dělnických profesí
slabá výdrž baterie,i když mám úsporné režimi
celkově jsem spokojený ,zatim muj nejlepší mobil od roku cca 2005
Je vodotěsný , odolný proti nárazu ,je skvěle vzhledem k ceně , softwerově vybavený , a má dva dobré fotoapatáty.
Je dost nesnadném sehnat pro tento mobil vhodné pouzdro.
Dobrý , praktický a vhodný pro práci ve ztížených podmínkách.
Odolný.
Můj první dotykáč, do této doby jsem měl řadu klávesnicových. Začátky krušné, ale intuitivní ovládání brzy vymazalo počáteční nespokojenost s nákupem. Je to robustní, odolný telefon, s dostatčenou kapacitou baterie, pro mne ohromným množstvím funkcí, které asi nikdy neuplatním. Pro moji potřebu jsem vždy vyžadoval odolné outdoorové telefony upotřebitelné kdykoli v terénu a tento požadavky splňuje beze zbytku. používám jej denně, mm jej něco přes měsíc..
Poněkud těžší - inu odolný kovový obal, jinak o žádných nevím.
Jsem s ním spokojen, chvíli trvalo, než jsem si s ním začal rozumět, ale jinak v pohodě. Jsem rád, že jej mám a doporučuji ostatním.
Dobre ovládání,v celku rychly,velmi dobrý repro pro hovory.Zatim se neseka.
Absence kontrolky při nabíjení a sign.zmeškaného hovoru a přich. SMS
Za málo peněz,dost muziky.
Nejde aktualizovat software. Pokud bych měl náhradní, hned bych ho vrátil.