Mobilní telefon Recenze Doogee S40 Pro

Recenze Doogee S40 Pro

Doogee S40 Pro byl zrozen do nehostinných podmínek. Je to tvrďák, přestože je lehčí a tenčí. Prošel testy odolnost vůči nepříznivým podmínkám. Splňuje certifikaci IP68 a IP69K i vojenskou MIL-STD-810G.

Registrovaný uživatel11. října 2022

Po třech měsících je k ničemu. Měl by to být odolný telefon, ale skutek útěk. Budu jej muset reklamovat. Neupadl mi ani nic podobného, včera jsem ho vyndala z kapsy, když mi někdo volal a celý displej se začal vyklápět. Teď ho mám v práci stažený gumičkami, aby mi nevypadl.To byla škoda peněz. Předtím jsem měla Cat, bohužel mi ho někdo ukradl. S tím jsem byla spokojená.

Registrovaný uživatel22. září 2022

po tydnu blbne mikrofon, budeme reklamovat

Registrovaný uživatel15. září 2022

Zatím zpokojenost

Žádné, Uvydime

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Nízká cena Polstrování NFC Čtečka otisků prstů, odemykání obličejem Programovatelné (SOS) tlačítko

Velikost a hmotnost Podprůměrný fotoaparát (f/2,8) Místy hůře přeložený systém Velmi osekaný Launcher (Obrazovky nejdou přesouvat nebo odstranit jako celek, zmizí automaticky po odstranění poslední ikony nebo widgetu, co ztěžuje reorganizaci. Domovská obrazovka nejde přenastavit na jinou. Chybí menu aplikace, ikony se přidávají rovnou na plochu.) Záslepka nabíjení Malá čtečka otisků prstů na zádech Omezená možnost vzdálené pomoci přes aplikaci TeamViewer QuickSupport (Neumožňuje vzdálené ovládání, pouze náhledy a ukazování a to ještě ne u všech aplikací.)

Měl jsem smůlu na špatný kus, displej po měsíci používání odešel. Reklamace byla vyřízená do 5ti dnů, byly mi vráceny peníze. Vzhledem k uvedeným záporům zvolím raději jiný model.

Registrovaný uživatel15. července 2022

Pěkný vzhled

Z ničeho nic začne sám vyzvánět, aniž by někdo volal

Registrovaný uživatel15. června 2022

odolnost, slušná výdrž baterie

někdy komplikované ovládání, složitější nastavování funkcí

Registrovaný uživatel19. března 2022

Odolný

Všechny aplikace jen od google, včetně fotek a kontaktu

Registrovaný uživatel16. února 2022

Je odolny a jednoducý pro staršiho člověka

Registrovaný uživatel27. ledna 2022

Velka interní paměť 64GB ,docela odolný a dobrá cena.NFC

Foťák fotí do červena nic moc a špatný zoom .Slabší mikrofon volající si stěžují že mě neslyší nijak nejde zesílit .Slabší na signál. Kalkulačka počítá radianech nejde přepnout na stupně takže je třeba stáhnout jinou. Aplikace nástroje dobrá, ale olovnice měří o 2 stupně jinak a nejde seřídit. Špatný přístup pro jack normální jack se dovnitř nedostane musí mít úzké tělo .Baterie se nabíjí déle než je psáno tak s 15% na 100% tak 3 až 4 hod a výdrž 2,5 dne.

Průměrný telefon pro řemeslníka,který není náročný.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2021

Už se nám osvědčila verze S40 a tak dostala dcera verzi s větří kapacitou paměti. Rozsah teplot u těchto telefonů - i v mrazech fungují.

Bytelný telefon se vším co k romu patří (váha a pod.)

Registrovaný uživatel15. července 2021

Rozumná cena

Horší nastavení pro připojení k pčítači s Windows 8.1. Obtížně se hledá ovladač.

Zatím bez větších problémů.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Byl to dárek a myslím, že je spokojenost.